Verkocht

Houtmolen 10 4671 HH Dinteloord

105m2
Wonen
5
Kamers
232m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Graag tonen we jullie dit fijne huis in een kindvriendelijke wijk in Dinteloord. Het staat in een heel gezellig straatje waar de buren samen met elkaar de gezelligheid opzoeken en voor elkaar klaar staan!

Dus ben jij op zoek naar een goed onderhouden huis, op een leuke plek, met 4 slaapkamers en een jonge keuken en badkamer? En houd je ook van een grote, zonnige achtertuin? Kijk dan eens naar dit huis. Bovendien - heel belangrijk maar nog niet benoemd - heeft het 8 zonnepanelen en energielabel A!
Begane grond
Entree in hal met meterkast en toegang tot de toiletruimte, de keuken en de woonkamer.

De meterkast is in 2022 vernieuwd en heeft 8 groepen en 2 aardlekschakelaars; ook komt hier de glasvezel verbinding binnen. De toiletruimte is ernaast en is ingericht met een staand toilet en een fonteintje.

Via de hal vervolg je de weg naar de woonkamer. Dit is een fijne, grote ruimte van 26 m2: Voldoende ruimte voor een goede eettafel en een gezellige zithoek.

De keuken is geplaatst in 2019 en heeft een rechte opstelling met de volgende apparatuur: een koelkast, een inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een combi-oven. Dus alles om een lekkere maaltijd op tafel te zetten.



Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer.

De grootste kamer is 3,79 * 3,66 en is hiermee de grootste slaapkamer van het huis.
De 2e kamer is aan de voorzijde en is ook lekker ruim, namelijk 3,33 * 3,66. Zoals je op de foto kunt zien, past hier ook prima een 2 persoons bed.
De kleinste slaapkamer is aan de achterzijde van het huis en is nu in gebruik als kantoor. Maar met 6,5 m2 oppervlakte, kan je hier ook een 1-persoonskamer van maken.

In de badkamer is ingericht met een wastafel en een douchecabine. Deze heeft alles te bieden wat je nodig hebt voor een ontspannend afsluiting of start van de dag. Zo kun je gebruik maken van 8 massagestralen en een voetmassage. Wat dacht je van je favoriete radiozender terwijl je doucht onder de regendouche? Heerlijk toch!

Tweede verdieping
Op de voorzolder zijn de aansluitpunten voor de wasmachine en de droger, de omvormer van de zonnepanelen en de HR C.V. ketel uit 2020.

De kamer op deze verdieping is nu in gebruik als bergzolder, maar hier kan ook prima een fijne slaapkamer van gemaakt worden.

Tuin
De achtertuin is maar liefst 20 meter lang, dus je hebt er heel veel ruimte om te tafelen, zonnen of misschien wel voor een leuk speeltoestel voor de kinderen.
Achter in de tuin is een grote poort, zodat je bijvoorbeeld met een motor makkelijk naar binnen kunt. De berging is 10 m2 en hiermee een fijne ruimte voor (tuin)gereedschap en fietsen. Of misschien zet je de fietsen -net als de huidige eigenaar - gewoon onder de overkapping? Mogelijkheden genoeg!


De voortuin is ook ruim en wordt nu gebruikt als parkeerplaats. Heb jij daar liever een groene voortuin? Dan kan dat natuurlijk ook!

Benieuwd of dit huis voor jou nieuw woongeluk betekent? We leiden je graag rond!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 februari 2024
Verkoopdatum
2 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.619
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
232 m2
Inhoud van de woning
371 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview