Verkocht

Zeestraat 14 1779 AK Den Oever

94m2
Wonen
4
Kamers
168m2
Perceel
1943
Bouwjaar
Een fantastisch pareltje in hartje Den Oever!

Welkom bij Zeestraat 14, een woonhuis dat je direct zal betoveren. Deze charmante vrijstaande woning is perfect voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar de ideale mix van comfort, charme en locatie. Gelegen in het centrum van Den Oever, geniet je hier van een levendige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik.

Met zijn centrale ligging, charmante bouwstijl en moderne renovatie is dit huis een unieke kans die je niet wilt missen. Ben jij klaar om jouw woondromen waar te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op en plan een bezichtiging in! Je zult versteld staan van alles wat deze woning te bieden heeft.
Begane grond
In deze woning word je begroet door een gezellige woonkamer, perfect om te ontspannen na een drukke dag. De moderne open keuken is een droom voor elke kookliefhebber en biedt alle ruimte en apparatuur die je nodig hebt om de meest heerlijke maaltijden te bereiden. Daarnaast is er een handige bijkeuken waar je al je huishoudelijke taken gemakkelijk kunt uitvoeren zonder rommel in de rest van het huis.

Eerste verdieping
Op de verdieping vind je maar liefst drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van voldoende daglicht en aantrekkelijk ingericht. De luxe badkamer is een oase van rust en biedt een ligbad, toilet en inloopdouche waar je heerlijk kunt ontspannen. De ruime overloop met vast bureau is de perfecte plek om te werken of studeren, zonder dat je afgeleid wordt.

Tuin
Buiten wacht een heerlijke verrassing: een ruime en beschutte tuin waar je kunt genieten van het buitenleven. Of je nu wilt zonnebaden, tuinieren of gewoon wilt ontspannen met vrienden en familie, deze tuin biedt alle ruimte die je nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, vind je hier ook een grote schuur met een gezellige veranda, ideaal voor het opbergen van tuinmeubelen of het organiseren van gezellige barbecues met vrienden.

Details
Omgeving
De ligging van deze woning is werkelijk fantastisch. Op loopafstand vind je de historische zeehaven van Den Oever, waar je kunt genieten van de bedrijvigheid en de charmante sfeer. Daarnaast bevindt het werelderfgoed "De Waddenzee" zich op slechts een steenworp afstand, waardoor je kunt genieten van prachtige wandelingen langs het water en adembenemende uitzichten.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.323
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1943
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
168 m2
Inhoud van de woning
354 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview