Verkocht

Wilhelminastraat 24 1782 PR Den Helder

84m2
Wonen
4
Kamers
80m2
Perceel
1907
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Wilhelminastraat 24 te Den Helder

Uitnodigende tussenwoning gelegen in de populaire van Galenbuurt. Deze leuke starterswoning is gelegen op zeer korte afstand van het stadscentrum, maar ook nabij de Noordzeedijk. De woning zelf is een topper, met drie comfortabele slaapkamers biedt deze voldoende ruimte voor een persoon alleen, maar ook een klein gezin. De woning is voorzien van een vrij moderne keuken met inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich de badkamer, ook deze is modern te noemen.
De achtertuin is zuidgericht. Deze tuin is ideaal om te ontspannen na een drukke dag of om gezellig samen te komen met vrienden en familie.

Kortom, deze gave tussenwoning biedt alles wat je zoekt in een huis: comfort, stijl, en een goede locatie. Benieuwd geworden? Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

--------
De woning aan de Wilhelminastraat 24 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 185.000 k.k. U kunt zich vanaf heden aanmelden voor een bezichtiging. Bezichtigingen worden uitsluitend ingepland op volgorde van binnenkomst.
--------

De Wilhelminastraat is gelegen in de van Galenbuurt nabij het vernieuwde centrum van Den Helder, het Stadspark en de Noordzeedijk. Een rustige woonomgeving met alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving. Hier vind je vele woningen met de kenmerkende uitstraling van de vooroorlogse bouwperiode. Een omgeving waar jong én oud zich goed kan vinden. Goed aan te fietsen is zowel de (marine)haven als ook de veerboot naar Texel.

INDELING:
Hal met meterkast, woonkamer met vaste trap naar verdieping en dubbele tuindeuren richting de achtertuin, een fraaie inbouwkeuken en daarachter tot slot een moderne badkamer. Via de trap in de woonkamer is de verdieping te bereiken. Hier een overloop die toegang geeft aan drie slaapkamers. Leuk detail is dat grotendeels de zoldervloer is weggehaald waardoor je een mooie verdiepingshoogte krijgt. De achtertuin is te bereiken vanuit de keuken en de woonkamer. De tuin is gelegen op het zuiden. Via de tuin is de fietsenberging te bereiken.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 december 2023
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.202
Aangeboden sinds
5 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1907
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
80 m2
Inhoud van de woning
260 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview