Verkocht

Wilhelminastraat 13 1782 PM Den Helder

75m2
Wonen
4
Kamers
89m2
Perceel
1910
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Wilhelminastraat 13 te Den Helder

Een topper in het starterssegment, zo kunnen wij deze woning in de Wilhelminastraat wel noemen. Deze kant en klare woning heeft een aantal mooie verrassingen, allereerst voelt de woning ontzettend ruim aan door de hoge plafonds en grote raampartijen, wat een zeer prettig gevoel geeft als je hier rondloopt.
De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, wat het comfort in deze woning zeker vergroot. In de aanbouw zit een keurige inbouwkeuken voorzien van de benodigde apparatuur. Via de trap in de woonkamer is de verdieping te bereiken. Op deze woonlaag vinden wij drie slaapkamers en een moderne badkamer, iets wat in deze buurt maar zelden voorkomt. De slaapkamers zijn overigens groot genoeg voor een tweepersoonsbed en de badkamer biedt een tweede toilet, wastafelmeubel en inloopdouche. Achter de woning ligt een kleine prima aangelegde tuin.

--------
De Wilhelminastraat 13 te Den Helder wordt u aangeboden met een richtprijs van € 189.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt. De oplevering is in overleg en kan redelijk spoedig plaatsvinden.
--------

De Wilhelminastraat is gelegen in de van Galenbuurt nabij het vernieuwde centrum van Den Helder, het Stadspark en de Noordzeedijk. Een rustige woonomgeving met alle noodzakelijke faciliteiten in de directe omgeving. Hier vind je vele woningen met de kenmerkende uitstraling van de vooroorlogse bouwperiode. Een omgeving waar jong én oud zich goed kan vinden. Goed aan te fietsen is zowel de (marine)haven als ook de veerboot naar Texel.

INDELING:
entree, hal met meterkast en bergkast, vervolgens woonkamer met plavuizenvloer en vloerverwarming, grote raampartijen en dubbele deuren naar de tuin.
Open keuken met alle benodigde apparatuur, vervolgens een tussenhal met toegang tot ruim toilet en helemaal achterin de grote berging/bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed.

De verdieping biedt een overloop met bergkast, drie slaapkamers en een keurige badkamer. Via een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Hier genoeg opslagruimte en de aansluitingen van de CV ketel (bouwjaar 2024, let op! het betreft een leaseketel).
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verkoopdatum
19 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.520
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
89 m2
Inhoud van de woning
280 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
11 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview