Verkocht

Tjalkstraat 18 1784 RX Den Helder

113m2
Wonen
4
Kamers
135m2
Perceel
1980
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Tjalkstraat 18 te Den Helder

In een knus hofje, verscholen achter een vriendelijke gevel, vind je deze charmante woning. Bij binnenkomst word je begroet door een uitgestrekte woonkamer, dankzij een slimme uitbouw die veel ruimte met zich meebrengt. De keuken, aan de straatzijde, is voorzien van alle gemakken. Deze woning is ook op de verdieping voorzien van praktisch gemak. Met drie goed bemeten slaapkamers en de inpandige badkamer is er ruimte voor het hele gezin. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel, daarom prijken er 10 zonnepanelen op het dak, die niet alleen bijdragen aan een lagere energierekening, maar ook aan een groenere toekomst. Tot slot is de berging ook zeker benoemenswaardig, deze is verbouwd zodat je gemakkelijk een motor kan wegzetten. Alles bij elkaar genomen is dit een prima start op de woningmarkt.

--------
De Tjalkstraat 18 te Den Helder wordt u aangeboden met een richtprijs van € 235.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt.
--------

De Tjalkstraat is gelegen in de wijk Nieuw Den Helder Zuidoost, de ligging van deze woning ten opzichte van duinen, strand en bos is ideaal. Een korte wandeling brengt je in de Helderse Vallei van waaruit je zo het bos 'de Donkere Duinen' als ook de strandopgang bereikt. Op fietsafstand van de woning vind je meerdere (basis)scholen, kinderopvang en het vernieuwde winkelhart van Nieuw Den Helder met supermarkten en diverse vers- en speciaalzaken. Maak je veel gebruik van het Openbaar Vervoer? Station Den Helder Zuid fiets je zo aan!

INDELING:
voortuin, frontberging, entree woning, hal met meterkast, toilet en trapopgang met trapkast. Vervolgens de uitgebouwde woonkamer met plavuizenvloer met vloerverwarming en tot slot de keuken aan de straatzijde. Via de woonkamer is de tuin te bereiken, pal op het zuiden met een houten berging.

De verdieping bereik je via de trap in de hal. Op de overloop vind je een kast met opstelling voor de CV ketel. Er zijn drie slaapkamers en een inpandige badkamer.

Boven op de woning liggen 10 zonnepanelen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 maart 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.080
Aangeboden sinds
8 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
135 m2
Inhoud van de woning
375 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview