Verkocht

Stakman Bossestraat 10 1781 SX Den Helder

85m2
Wonen
2
Kamers
119m2
Perceel
1890
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!! - renovatiewoning
Stakman Bossestraat 10 te Den Helder

Let op: voor deze woning geldt een zelfbewoningsplicht. Kopen voor verhuur is uitgesloten.
Inkopen, renoveren en verkopen behoort wel tot de mogelijkheden.

Draai jij je hand niet om voor een uitdaging? Was Bob de Bouwer vroeger je favoriete kinderserie en ben je nooit opgegeven door je partner voor Help Mijn Man is Klusser dan zijn wij op zoek naar jou!

We draaien er niet om heen, voor deze woning zijn we op zoek naar een echt handige starter op de woningmarkt. Twee rechter handen ga je hier nodig hebben. Heb je die twee rechter handen, de tijd en middelen én goede zin dan is deze woning toch wel een mooie kans om straks tegen lage woonlasten te wonen in echt je eigen huis. Je betaalt hier namelijk niet voor de keuzes van anderen maar krijgt juist het voordeel in de prijs om zelf alle keuzes te maken. Ben je eenmaal klaar dan heb je een alleraardigste woning met ca. 85m2 woonoppervlak over 2 verdiepingen op een hele mooie kavel van 119m2 eigen grond.

--------
Stakman Bossestraat 10 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 99.500 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Bezichtiging zijn uitsluitend in te plannen via ons kantoor. Mocht je na de bezichtiging een bod willen uitbrengen dan kan dat tot en met de tijdens de bezichtiging aangegeven sluitingsdatum. Uit de binnengekomen biedingen zal verkoper op korte termijn de woning gunnen aan de voor hem best passende kandidaat. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke koopsom boven de richtprijs uitkomt.
--------

Een aantal zaken vooraf die goed zijn om te weten: De woning beschikt over houten vloeren. Op de begane grond op een aantal plekken in zeer slechte staat. Er zijn diverse houten kozijnen die vervangen dienen te worden en wordt op dit moment niet verwarmd middels centrale verwarming. De huidige eigenaar heeft het sloopwerk voor 90% al in handen genomen zodat jij al snel richting heb opbouwwerk kunt gaan. De eerste verdieping is momenteel één open ruimte zodat je hier je eigen indeling kunt toepassen. De achterzijde is rechtop getrokken, aan de voorzijde is er een groot dakkapel. Dit zorgt voor flink wat extra ruimte.

--------
De Stakman Bossestraat is een centraal gelegen en deels autovrije/luwe straat in de Visbuurt in Den Helder. Deze woning ligt in het autovrije deel met voldoende parkeerruimte in de nabije omgeving. Hier woon je nabij het Stadscentrum en het Centraal station en ook supermarkten, basisscholen en kinderopvang zijn vanaf dit adres op loopafstand. Vanaf de woning ben je binnen enkele minuten op de fiets bij de (marine)haven en het gezellige Willemsoord. Uitvalsweg N9 richting Alkmaar ligt om de hoek.
--------

Ga jij deze uitdaging met beide handen aan? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak te maken de woning te bezichtigen!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verkoopdatum
12 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.171
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Slecht
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
119 m2
Inhoud van de woning
260 m3

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview