Verkocht

Pieter Mulderplantsoen 113 1785 GS Den Helder

104m2
Wonen
4
Kamers
206m2
Perceel
1967
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Pieter Mulderplantsoen 113 te Den Helder

In de vriendelijke buurt 'de Schooten' bieden wij deze prima hoekwoning met garage aan. De woning is gelegen aan een mooi stuk groen met een speeltuin voor de deur. Ideaal voor gezinnen. Deze woning is uitgebreid met 12 zonnepanelen welke bijdragen aan het milieu en natuurlijk zorgen voor lagere energiekosten.
De leefruimte is een lichte, comfortabele doorzon woonkamer en er is een gesloten keuken aanwezig voorzien van een elektrische boiler en inductie kookplaat.
Boven biedt de woning drie goed formaat slaapkamers en een badkamer. Er is een zolder aanwezig welke naar wens nog kan worden ingericht. Zo biedt dit huis alle ruimte die je nodig hebt om te kunnen leven, werken of ontspannen. Kom langs voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van dit leuke huis.

--------
De Pieter Mulderplantsoen 113 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 250.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt. De oplevering is in overleg en kan redelijk spoedig plaatsvinden.
--------

De Pieter Mulderplantsoen is een ruim opgezette straat in de wijk de Schooten, de woning is gelegen aan een plantsoen met een speeltuin en voldoende parkeerruimte. Op ca 750 meter is Schootenplaza te bereiken met verscheidene vers- en speciaalzaken. Op vergelijkbare afstand is station Den Helder zuid te vinden. Tot slot zijn er in de Schooten voldoende basisscholen en kinderopvang te vinden.

INDELING:
Voortuin, entree woning met tochtportaal en meterkast, vervolgens hal met toilet, trapopgang en toegang tot woonkamer en keuken.
Via de keuken is de tuin te bereiken, deze is noordgericht en biedt een ruime berging. Naast de woning is een stenen garage gebouwd.
De verdieping biedt drie slaapkamers en een badkamer. Via een vaste steektrap is de tweede verdieping te bereiken, welke naar eigen invulling nog kan worden ingericht.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 februari 2024
Verkoopdatum
19 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.404
Aangeboden sinds
16 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud van de woning
368 m3
Oppervlakte externe bergruimte
26 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview