Verkocht

Marsdiepstraat 510 1784 AZ Den Helder

120m2
Wonen
5
Kamers
160m2
Perceel
1970
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Marsdiepstraat 510 te Den Helder

Centraal gelegen nabij winkels, park en bos bieden wij deze royale gezinswoning met 4 slaapkamers en garage aan. Het bruikbaar woonoppervlak telt maar liefst 120m2 (NEN ingemeten) waarvan ruim 47m2 op de begane grond. De achtergevel is geheel uitgevoerd in kunststof (kozijnen en geveldelen) en op het dak liggen 8 zonnepanelen. De woning staat op een perceel van 160m2 eigen grond en biedt een voor- en een achtertuin. Vanuit de achtertuin kom je direct in de garage. Het woonplezier kan niet anders dan geweldig zijn. Niet voor niets wonen de huidige eigenaren als sinds 1978, zo'n 46 jaar, naar alle tevredenheid op deze plek! Het stokje (de sleutel) kan binnenkort worden overgedragen. Zowel locatie als ruimte zijn ideaal voor een (groot) gezin

--------
PROCEDURE
--------
Marsdiepstraat 522 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 295.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Een goede voorbereiding op de aankoop van een nieuwe woning is mogelijk inzicht in de waarde van je huidige woning. Voor een vrijblijvend en verkoopadvies met kosteloze waardebepaling van de woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij komen graag eens langs!

--------
LOCATIE
--------
Op loopafstand van de Helderse Vallei en de Donkere Duinen maar ook het vernieuwde centrum van Nieuw Den Helder is deze woning gelegen. Centraal en toch ook nabij het groen van park en bos. Alle noodzakelijke faciliteiten vind je binnen loop en/of fietsafstand. Supermarkten, (vers)winkels, zorg als tand- en huisarts maar ook (middelbare) scholen en kinderopvang. Een ideale plek voor jong en oud.

--------
INDELING
--------
Voortuin, entree in de hal met voorportaal, meterkast, het toilet en de trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je in een ruime doorzon woonkamer voorzien van pvc vloer en sfeervolle gashaard. Vanuit de woonkamer kom je in de half-open keuken. Deze inbouwkeuken is in een hoekopstelling geplaatst en is voorzien van al het gewenste keukenapparatuur. Via een tuindeur bereik je vanuit de keuken de achtertuin, gelegen op het Noordwesten. De woning telt op de eerste verdieping 3 prima slaapkamers allen voorzien van laminaatvloeren. De grote slaapkamer aan de achterzijde beschikt over vaste kasten, net zoals de grote slaapkamer aan de voorzijde die daarnaast ook toegang biedt aan het balkon. De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met douchewand, een wastafel en tweede toilet. Via een vaste trap vanaf de overloop bereik je de tweede verdieping op de voorzolder voorzien van veel bergruimte door vaste kasten waar ook de Heteluchtverwarmingsketel staat. Vanaf de voorzolder kom je in een royale vierde slaapkamer voorzien van dakkapel aan de achterzijde.

Op zoek naar een royale gezinswoning op een heerlijke locatie nabij alle faciliteiten? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 maart 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
19 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.458
Aangeboden sinds
15 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
160 m2
Inhoud van de woning
384 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview