Verkocht OV

Joubertstraat 55 1782 SC Den Helder

83m2
Wonen
4
Kamers
186m2
Perceel
1930
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Joubertstraat 55 te Den Helder

Je eigen droomhuisje maken in de leuke en karakteristieke Indische buurt. Dat is nu mogelijk. Deze tussenwoning heeft 83 m2 aan woonoppervlak en is op dit moment ingedeeld met de badkamer op de begane grond, waardoor er boven drie slaapkamers zijn. De woning ligt op een perceel van 186 m2. Dit is een van de grootste percelen in deze straat. Deze ruime kavel biedt natuurlijk goede mogelijkheden om bijvoorbeeld een flink stuk uit te bouwen. De woning behoeft een algehele slag qua modernisering en verduurzaming en is daarmee een mooie kans in de huidige markt.

--------
De Joubertstraat 55 te Den Helder wordt u aangeboden met een richtprijs van € 175.000 k.k. U kunt zich vanaf nu aanmelden voor een bezichtiging. De bezichtigingen worden uitsluitend ingepland op volgorde vanaf binnenkomst.
--------

De Joubertstraat is gelegen in de Indische buurt, dit is een zeer aantrekkelijke woongebied op korte afstand van het centrum van Den Helder. De omgeving staat bekend om de lommerrijke straten met typische jaren '30 woningen. Alle gewenste faciliteiten bevinden zich op korte afstand van de woning. Het fraaie stadshart van Den Helder met al haar voorzieningen maar ook basisscholen en kinderopvang.

INDELING:
entree, hal met meterkast en trapopgang, woonkamer met jaren '30 details zoals de erker en de glas-in-lood ramen. Via een tussendeur is de gesloten keuken te bereiken. Achter de keuken is de badkamer en het toilet gesitueerd.

Via de vaste trap in de hal is de verdieping te bereiken, hier treffen wij de overloop met toegang tot alle slaapvertrekken. Twee ruime slaapkamers aan de voorzijde, voorzien van een kunststof dakkapel. En een derde (slaap)kamer aan de achterzijde. Boven de slaapvertrekken zit een riante vliering te bereiken via de vlizo trap op de overloop.

Achter de woning een zeer diepe tuin van ca. 26 meter diep. Gelegen op het noordoosten.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.108
Aangeboden sinds
15 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
186 m2
Inhoud van de woning
240 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview