Verkocht

Jan In 't Veltstraat 105 1781 SG Den Helder

83m2
Wonen
3
Kamers
86m2
Perceel
1891
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Jan in 't Veltstraat 105 te Den Helder

Let op: voor deze woning geldt een zelfbewoningsplicht.

We draaien er niet om heen, voor deze woning zijn we op zoek naar een handige starter op de woningmarkt. Twee rechter handen ga je nodig hebben maar heb je die, en de tijd en middelen dan is deze woning toch wel een mooie kans om straks tegen lage woonlasten te wonen in echt je eigen huis. Je betaalt hier namelijk niet voor de keuzes van anderen maar krijgt juist het voordeel in de prijs om zelf alle keuzes te maken. Ben je eenmaal klaar dan heb je een alleraardigste woning met bijna 85m2 woonoppervlak, 2 slaapkamers, een stadstuintje met achterom en dat op een kavel van 86m2 eigen grond.

Een aantal zaken vooraf die goed zijn om te weten: De woning beschikt over houten constructievloeren. Op de begane grond op een aantal plekken in slechte staat. Er zijn diverse houten kozijnen die vervangen dienen te worden. De woning is daarentegen wel voorzien van dubbelglas waarbij veel van de beglazing hergebruikt kan worden. In 2016 is de woning voorzien van nieuwe dakbedekking. Het lijkt erop dat er op enkele punten lekkage is. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming. De CV-ketel is buiten bedrijf en zal vervangen moeten worden.

Draai jij je hand hier niet voor om en ga je op een goed doordachte manier aan de slag dan ga je hier een hartstikke leuke woning van maken.

--------
Jan in 't Veltstraat 105 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 89.500 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Neem contact op met ons kantoor als je wilt komen kijken op één van de bezichtigingsdagen. Mocht je na de bezichtiging een bod willen uitbrengen dan kan dat tot en met de tijdens de bezichtiging aangegeven sluitingsdatum. Uit de binnengekomen biedingen zal verkoper op korte termijn de woning gunnen aan de voor hen best passende kandidaat. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke koopsom boven de richtprijs uitkomt.
--------

INDELING:
Entree, hal met meterkast en trapopgang naar de verdieping. Vanuit de hal kom je in de doorzon woonkamer met aansluitend in de aanbouw de keuken (gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser), achter de keuken, ook in de aanbouw separaat het toilet en de badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en aansluitingen voor de wasmachine. Vanuit de aanbouw is er tevens toegang tot de achtertuin die ook achterom bereikbaar is. Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers aan de voor- en achterzijde van de woning. Op de overloop tevens een vaste kast waar de CV-ketel (buiten bedrijf) is geplaatst.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
5 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.072
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1891
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
86 m2
Inhoud van de woning
240 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview