Verkocht

Goudsbloemstraat 16 1782 AW Den Helder

90m2
Wonen
5
Kamers
138m2
Perceel
1932
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Goudsbloemstraat 16 te Den Helder

Met een knaller het nieuwe jaar in!

Weergaloze jaren '30 woning die de afgelopen jaren tot in detail is afgewerkt. De achtergevel is recht opgetrokken en is er een dakkapel aan de achterzijde geplaatst, hierdoor zijn er geen drie maar vier slaapkamers, allen gestuukt en voorzien van laminaat en aansluitingen voor TV en internet. Daar houdt het niet op, wat te denken van de woonkamer met erker, geheel gestuukt met ook hier een keurige laminaat vloer. De keuken die hierop aansluit is zeer modern en van al het gewenste apparatuur voorzien. Direct achter de keuken is er een praktische bijkeuken, met aansluiting voor witgoed. Ook in de aanbouw vind je de badkamer. Deze badkamer is in 2020 vernieuwd en is voorzien van een mooie douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Achterin de tuin is er een fraaie, nieuwe overkapping/veranda met daarachter een berging gebouwd en zijn er 12 zonnepanelen geplaatst (huur). Werkelijk een plaatje.

--------
PROCEDURE
--------
Goudsbloemstraat 16 wordt aangeboden met een richtprijs van € 245.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Een goede voorbereiding op de aankoop van een nieuwe woning is mogelijk inzicht in de waarde van je huidige woning. Voor een vrijblijvend en verkoopadvies met kosteloze waardebepaling van de woning kan je contact opnemen met ons kantoor. Wij komen graag eens langs!

--------
LOCATIE
--------
De woning is gelegen tussen de wijken tuindorp-west en de geleerdenbuurt, een centraal gelegen en toch ook rustige woonomgeving met veel faciliteiten in de nabije omgeving. De Goudsbloemstraat ligt op loopafstand van het centraal station en de binnenstad met al haar voorzieningen. Meerdere (basis)scholen en ook kinderopvang zijn er in de nabije omgeving te vinden. Ook goed aan te rijden zijn de (marine)haven, het vernieuwde zwembad Heersdiep, het Timorpark, strand en duinen.

--------
INDELING
--------
Begane grond: Voortuin, entree woning, hal, vaste kast met meterkast, woonkamer, keuken, bijkeuken met aansluiting witgoed en daarna badkamer. Verdieping: overloop, drie slaapkamers en vaste trap naar tweede verdieping. 2e Verdieping: kleine voorzolder met opstelling CV, vierde slaapkamer met dakkapel. De tuin is recent aangelegd en gelegen op het westen, ideaal voor de middag- en avondzon en meet 18 meter vanaf de achtergevel. Achterin de tuin is er een fraaie, nieuwe overkapping/veranda met daarachter een berging gebouwd.

Is je interesse gewekt? Neem dan snel contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.

LAAN MAKELAARS
voor de Kop van Noord-Holland

taxaties-aankoop-verkoop
van bestaande woningen
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 januari 2024
Verkoopdatum
1 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.722
Aangeboden sinds
2 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
138 m2
Inhoud van de woning
300 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview