Verkocht

Eikenlaan 13 1783 GS Den Helder

124m2
Wonen
4
Kamers
185m2
Perceel
1967
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Eikenlaan 13 te Den Helder

Op werkelijk een geweldige locatie nabij de Grafelijkheidsduinen, het bos, strandopgang Duinoord, de Helderse Vallei maar ook het vernieuwde centrum van Nieuw Den Helder mogen wij deze zeer ruime en in 2015 gerenoveerde gezinswoning aanbieden.

De Eikenlaan en haar omgeving is geliefd getuige het weinige verloop in de straat. Hier komt nauwelijks een woning te koop dus spreken wij van een unieke kans voor u om tot aankoop over te gaan van een woning voor het leven. Deze in 1967 gebouwde woning koopt u van de tweede eigenaar. Dat zegt veel over het woongenot dat u voorstaat!

Met maar liefst 125m2 aan woonoppervlak, 3 grote slaapkamers, een ruime badkamer en separate witgoedkamer biedt de woning alle ruimte die u maar wenst. En dit alles op een kavel van 185m2 eigen grond voorzien van een voortuin en groene, lommerrijke achtertuin met solide, stenen tuinberging en is achterom bereikbaar.

De eenrichtingsbeperking van de Eikenlaan zorgt niet alleen voor een rustige woonomgeving met vooral slechts bestemmingsverkeer maar ook voor meer dan voldoende parkeerruimte in de straat. Zo is er altijd een plek voor de deur beschikbaar.

Eikenlaan 13 te Den Helder bieden wij aan met een richtprijs van € 350.000 k.k. En wordt op basis van inschrijving verkocht. Alle bezoekers hebben het recht om vooraf vastgestelde datum een bod uit te brengen. Gezien de huidige woningmarkt is het niet uitgesloten dat de uiteindelijke koopsom hoger uitvalt. Meer informatie ontvangt u van ons vooraf, en tijdens de bezichtiging.

--------
INDELING
--------
Voortuin, entree woning. Entree in een ruim bemeten hal voorzien van meterkast (7 groepen/vernieuwd 2015), trapopgang naar de verdieping, trapkast en het toilet. Vanuit de hal komt u in een ca. 30m2 grote doorzon woonkamer voorzien van erker aan de voorzijde, keurig gespoten wandafwerking, onverlijmde vloerbedekking en een sfeervolle gashaard. Vanuit de woonkamer komt u in de half-open, in een U-opstelling geplaatste inbouwkeuken (2015) voorzien van al de gewenste inbouwapparatuur en meer dan voldoende kast- en werkruimte. De keuken biedt toegang middels een tuindeur tot de groene, lommerrijke achtertuin met stenen berging en achterom, op het Zuidoosten gelegen. De eerste verdieping bereikt u op een flinke overloop die toegang biedt tot de 2 ruime slaapkamers, de badkamer en het separate toilet/waskamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning beschikt over een balkon met fraai zicht richting de duinen. Behoudens de sanitaire ruimtes ligt er over de verdieping een onverlijmde vloerbedekking en zijn de wanden behangen met puur papieren behang. De badkamer (in 2015 gemoderniseerd) is voorzien van een marmoleum vloerbedekking en betegelde wanden en is ingericht met een ligbad, douche en breed wastafelmeubel. De tweede sanitaire ruimte op deze verdieping heeft een gelijke afwerking. Hier vindt u een tweede toilet en ruimte voor het witgoed. Een vaste trap vanaf de overloop brengt u naar de tweede verdieping waar u naast een praktische voorzolder met de aansluitingen voor de ventilatie en de CV ketel (2023) ook een grote derde slaapkamer met kunststof dakkapel treft. Het kunststof dakkapel biedt wederom een fraai uitzicht richting de duinen. In 2015 is de zolder gerenoveerd, het dak geïsoleerd en is er een compleet nieuw pannendak op de woning gekomen. De woning is op de verdieping uitgevoerd met kunststof kozijnen en wordt gestoffeerd aangeboden.

Zowel qua woning, de ruimte die het biedt en zeker ook de locatie waar het staat denken wij u een geweldig mooi geheel aan te bieden. Wenst u de woning te bezichtigen neem dan gauw contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning met veel plezier zien!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 januari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.823
Aangeboden sinds
30 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
185 m2
Inhoud van de woning
393 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview