Bremstraat 105 1783 JC Den Helder

77m2
Wonen
3
Kamers
172m2
Perceel
1951
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Bremstraat 105 te Den Helder

Wij garanderen dat je na het zien van deze woning verliefd zult zijn. Deze parel van een woning in de Duinbuurt heeft alles wat je maar kunt wensen. De sfeervolle tussenwoning, compleet met houtkachel, heeft een open indeling die moeiteloos leven en dineren combineert. De goed verzorgde zonnige achtertuin (zuidoosten) sluit naadloos aan bij het leefgedeelte dankzij de dubbele tuindeuren, wat het intieme gevoel rondom deze woning compleet maakt.

Op de verdieping is er veel aandacht besteed aan de woning. Zo is er een slaapkamer getransformeerd tot een grote moderne badkamer. Deze badkamer is de plek waar luxe en comfort samensmelten tot een mooi geheel. Deze geweldige ruimte is recent opgeleverd en beschikt over een prachtig wastafelmeubel, een tweede toilet en een inloopdouche. Met een ingebouwd speakersysteem kun je zelfs onder de douche genieten van je favoriete Spotify-playlist. Verder op deze verdieping zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan er één dienst doet als walk-in closet met het formaat van een volwaardige slaapkamer. De oude badkamer is omgetoverd tot een uiterst praktische wasruimte.

Deze woning is meer dan alleen een mooi plaatje; er is vooruitgedacht met betrekking tot de energietransitie. In de meterkast(2023) is al rekening gehouden met de plaatsing van een warmtepomp en een inductiekookplaat. Daarnaast beschikt de woning al over 8 zonnepanelen (415 WP per stuk).

Kort samengevat ligt deze woning op een geweldige locatie, is zeer modern en biedt ook perspectief voor de toekomst. Meld je snel aan voor een bezichtiging en wij leiden je graag rond.

--------
De Bremstraat 105 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 250.000 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt.
--------

De Bremstraat is een straat gelegen in de Duinbuurt, deze omgeving kenmerkt zich door de uitstekende ligging ten opzichte de Helderse duinen, het bos en de Helderse vallei met uitkijktoren en Mariëndal. Iets voorbij de duinen liggen de schoonste stranden van Noord-Holland. Lijkt ons dus een prima uitvalsbasis om te wonen. Basisscholen zijn in deze omgeving ook voldoende te vinden en het dichtstbijzijnde winkelcentrum is enkele fietsminuten gelegen.

INDELING:
voortuin, entree met meterkast (vernieuwd 2023) en toiletruimte, via de tussendeur bereik je eerst de keuken, de keuken heeft een open indeling en biedt de gewenste apparatuur, onder de plint ligt de perilex aansluiting al klaar voor een inductie kookplaat. Vervolgens de woonkamer met een houtkachel (Justus Usedom) en dubbele deuren naar de achtertuin gelegen op het zuidoosten. De tuin biedt een stenen berging en een achterom.

De verdieping bereik je middels de vaste trap vanuit de hal, vervolgens de overloop, toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De slaapkamers zijn van een goed formaat. De badkamer is gerealiseerd in 2024 en biedt een wastafelmeubel, een tweede toilet en een inloopdouche. Tevens is er in de badkamer een muziekinstallatie geplaatst, instelbare led verlichting en ventilatie met vochtsensor. Tot slot kunnen wij vermelden dat er ook aansluitingen zijn voor een ligbad.
Boven de slaapverdieping zit een vliering, hier vind je veel bergruimte en de aansluitingen voor de CV ketel, de mechanische ventilatie, de omvormer voor de zonnepanelen en de getroffen voorbereiding voor een warmtepomp.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.247
Aangeboden sinds
26 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
172 m2
Inhoud van de woning
285 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview