Verkocht

Brakkeveldweg 86 1782 AJ Den Helder

90m2
Wonen
3
Kamers
153m2
Perceel
1931
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Brakkeveldweg 86 te Den Helder

Ben je op zoek naar een woning waar je zonder enige moeite in kan trekken, vlakbij het centrum, met een gigantische tuin met uitstekende zonligging? Kom dan zeker een kijkje nemen bij deze aantrekkelijke woning. De laatste jaren is deze woning op vele punten goed onder handen genomen. Zo is er een betonnen begane grondvloer met vloerverwarming en vloerisolatie, is de woning volledig voorzien van dubbelglas en de woonkamer vergroot door een aanbouw. In 2020 zijn er ook nog eens 8 zonnepanelen geplaatst.

--------
Brakkeveldweg 86 wordt aangeboden met een richtprijs van € 179.500 k.k. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest. Het is niet uitgesloten dat de verkoopprijs hoger uitvalt. De oplevering is in overleg en kan redelijk spoedig plaatsvinden.
--------

De Brakkeveldweg is centraal gelegen in Den Helder met op wandelafstand zowel het stadscentrum als ook het centraal station, Albert Heijn Meeuwenstraat en alle overige centrumfaciliteiten. Op korte afstand van de woning zijn er basisscholen en kinderopvang te vinden en op enkele fietsminuten zijn de (marine)haven en Willemsoord te bereiken.

De woonkamer is ca. 35m2 groot, heeft een erker aan de voorzijde en dubbele openslaande tuindeuren naar de achtertuin. De woning biedt een moderne keuken, deze is voorzien van al het gewenste inbouwapparatuur. Ook de badkamer is zonder aanpassingen te gebruiken. De badkamer is betegeld met een lichte wand en vloertegel en voorzien van een inloopdouche en ligbad. Op de verdieping zijn er 2 prima slaapkamers waarvan 1 met op maat gemaakte inloopkast. Dit kan mogelijk ook een derde slaapkamer worden. Op de overloop is er een tweede toilet!

Achter de woning ligt een 18 meter diepe achtertuin op het westen gelegen, keurig bestraat en voorzien van een grote tuinberging.

Be je op zoek naar een centraal gelegen woning die zonder grote aanpassingen is te betrekken. Nabij het stadscentrum met al haar voorzieningen en toch ook een grote en vooral ook zonnige achtertuin? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor om te komen bezichtigen!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.994
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
153 m2
Inhoud van de woning
320 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview