Verkocht OV

Luwte 33 3454 TK De Meern

118m2
Wonen
5
Kamers
175m2
Perceel
1994
Bouwjaar
Mooie hoekwoning op Luwte 33, in de gewilde wijk het Weer in De Meern. Een thuis dat niet alleen uitzicht biedt op de speeltuin, maar ook het gemak van een overzichtelijke plek om de kinderen zorgeloos te laten spelen. In deze ruim opgezette, kindvriendelijke wijk, ontvouwt zich de ideale omgeving voor een (jong) gezin.

Met een royaal perceel van 175m2 geniet je hier van ruimte en privacy. Stap binnen in een warme woonkamer, verfraaid met een draaibare Harrie Leenders Fuga S gaskachel die tijdens de koude winteravonden een knusse sfeer creëert. De massief eiken houten vloer voegt een rustiek tintje toe aan deze ruimte.

Deze fijne woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste etage en een ruime zolder die ook zou kunnen dienen als slaapkamer (of werkkamer). De lichte laminaatvloeren op de eerste etage en zolder geven een frisse uitstraling. De luxe badkamer en het beneden toilet, beiden vernieuwd in 2021, bieden comfort met een (stort)douche, ligbad, wastafel en een tweede toilet.

De riante U-vormige keuken is slim ontworpen en voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur, waaronder een vrijstaande koel/vries combinatie, combi-oven, vaatwasser en een 5-pits gasstel. Hier bereid je moeiteloos heerlijke gerechten voor het hele gezin.

Buiten bevindt zich een tuin op het oosten, waar het heerlijk vertoeven is in de ochtend- en middagzon. Een bankje in de voortuin biedt zicht op de speeltuin en de avondzon. Aan de zijkant bevindt zich een aparte ruimte is om de kliko's e.d. netjes weg te zetten.

Dit huis bevindt zich op slechts een steenworp afstand van het levendige Maximapark, met wandelpaden, waterpartijen, een grote bosspeeltuin en diverse sportfaciliteiten. Zwembad Fletiomare, sporthal Oudenrijn, tennisvereniging LTC, hockeyclub Fletiomare en voetbalverenigingen zoals VV De Meern, PVCV en UVV zijn allemaal binnen handbereik. Bovendien liggen scholen, kinderopvang, speeltuinen, supermarkten, eetgelegenheden, een sportcentrum en een huisartsenpraktijk op loop- of fietsafstand.

Met slechts een half uurtje fietsen bereik je het bruisende centrum van Utrecht, terwijl de nabijgelegen snelweg (A12) gemakkelijk bereikbaar is. Via de A12 en de aansluitende A2 zijn alle grote steden snel te bereiken.

Dit huis biedt niet alleen een comfortabel thuis, maar creëert ook een perfecte balans tussen rust, groen en nabijheid tot alle voorzieningen. Voel je een JA? Dan nodigen we je graag uit een afspraak te maken voor een persoonlijke bezichtiging. Uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee en verse appeltaart .

Kenmerken:
- Woonoppervlak 118m2
- hoekwoning met uitzicht over speeltuin
- Energielabel B
- 4 slaapkamers
- woonkamer beschikt over een draaibare Harrie Leenders Fuga S gaskachel
- Verwarming en warm water middels cv-ketel (2018)
- Badkamer en toilet uit 2021

MAATGEVING:
Alle maten in de brochure en van alle plattegronden zijn volgens NEN2580 normen, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien.
Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.746
Aangeboden sinds
5 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
175 m2
Inhoud van de woning
429 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview