Verkocht OV

Castellumlaan 18 3454 VB De Meern

165m2
Wonen
8
Kamers
289m2
Perceel
1961
Bouwjaar
GEZINSHUIS MET VEEL MOGELIJKHEDEN EN RUIMTE!

*** Waardevol en veelzijdig - Castellumlaan 18, De Meern ***

Ben je op zoek naar een woning met mogelijkheden? Dan is Castellumlaan 18 in De Meern precies wat je zoekt! Deze woning biedt een levensbestendige indeling waarin je kunt genieten van een eigen werkruimte beneden, compleet met airconditioning en vloerverwarming. Ideaal voor iedereen die vanuit huis werkt of graag een speciale ruimte wil hebben voor zijn of haar hobby's.

*** Prachtige details en unieke eigenschappen ***

Deze woning heeft verschillende prachtige details die het echt bijzonder maken. Zo is er een geluidsdichte ruimte speciaal voor muzikanten, waar je ongestoord kunt jammen zonder anderen tot last te zijn. Daarnaast kun je de woonkamer volledig afsluiten middels schuifdeuren, waardoor er een gezellige leefkeuken ontstaat.

De keuken, vernieuwd in 2020, is volledig uitgerust met modern inbouwapparatuur en beschikt zelfs over een dubbele koelkast. De hal en keuken zijn voorzien van prachtige Portugese tegels, terwijl de woonkamer is afgewerkt met een lichte laminaatvloer.

*** Perfecte locatie en ruime indeling ***

De ligging van deze woning is werkelijk ideaal. Gelegen nabij het centrum van De Meern, het prachtige Máximapark en het historische Castellum, biedt de Castellumlaan 18 alles wat je wenst op loopafstand.

Met in totaal vier slaapkamers, waarvan één op de begane grond, twee op de eerste etage en één op zolder, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De zolderkamer is voorzien van een dubbele dakkapel en airconditioning, en daarnaast is er zelfs een inloopkast gecreëerd. De slaapkamers op de eerste etage hebben een sfeervolle laminaatvloer, terwijl de slaapkamer op zolder is voorzien van lichte vloerbedekking.

*** Buitengewone buitenruimte en handige extra's ***

Deze woning beschikt over een ruime achtertuin op het westen, waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Aan de voorkant van het huis bevindt zich een handige carport, waardoor parkeren nooit een probleem is. Daarnaast is er ook nog een dubbele badkamer aanwezig, wat natuurlijk altijd handig is.

Het uitzicht aan de voorzijde van het huis is ruimtelijk en rustgevend, wat zorgt voor een fijne woonsfeer. Daarnaast bevindt de oprit naar de snelweg zich vlakbij, wat ideaal is voor iedereen die regelmatig de weg op moet.

*** Statistieken om indruk te maken! ***

Met een woonoppervlakte van maar liefst 165 m2, een perceeloppervlakte van 604 m2 en een inhoud van 569 m3, biedt deze woning ruimte in overvloed. Het bouwjaar van 1961 geeft het huis een charmante uitstraling met veel karakter.

*** Alles binnen handbereik ***

De Castellumlaan is een straat met stoepen en groenstroken waar bomen zorgen voor een aangename ambiance. Je woont hier vlakbij het vernieuwde centrum van De Meern, de prachtige wateren van de Leidsche Rijn en de gezellige ijsjes van Zomers. Alle benodigde voorzieningen vind je volop in het dorp en je zit ook nog eens op steenworp afstand van het Máximapark, het nieuwe Leidsche Rijn Centrum en de historische binnenstad van Utrecht.

Wil je deze veelzijdige woning graag zelf ontdekken? We ontmoeten je hier graag om je rond te leiden en samen de mogelijkheden te bekijken!

Bijzonderheden:
- Levensbestendige woning of eigen werkruimte beneden met airco;
- Geluidsdichte ruimte, speciaal voor muzikanten;
- Uitstekende locatie nabij centrum en Máximapark en Castellum;
- Energielabel C
- Zeer breed woningtype;
- Ruime achtertuin;
- Dubbele badkamer;
- Ruimtelijk uitzicht aan de voorzijde;
- Oprit naar snelweg dichtbij;
- Woonoppervlakte: 165 m2;
- Perceeloppervlakte: 604 m2;
- Inhoud: 569 m3;
- Bouwjaar: 1961.

Wilt u meer informatie over de woning? Download dan de brochure van de woning.

MAATGEVING:
Alle maten in de brochure en van alle plattegronden zijn volgens NEN2580 normen, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
Alle informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien.
Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.636
Aangeboden sinds
6 december 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1961
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
289 m2
Inhoud van de woning
568 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, alarmsysteem, kabel-tv, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview