Verkocht

Hoogweg 6A 2678 KV De Lier

122m2
Wonen
4
Kamers
1349m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Voor degenen die op zoek zijn naar ruimte, privacy en mogelijkheden, is dit pand absoluut een must-see. Deze vrijstaande voormalige tuinderswoning is gelegen aan een voor auto’s doodlopende weg in het buitengebied van De Lier. Met een riant perceel van maar liefst 1349 m2 geniet u hier van alle ruimte die deze woning en perceel te bieden heeft. Het gezellige dorpscentrum van De Lier met al haar voorzieningen bevindt zich op steenworp afstand.

Een van de absolute pluspunten van deze woning is de aanwezigheid van een ruime hobbykas en grote schuur. Deze bieden volop mogelijkheden.
Begane grond
Via de voortuin is de entree van de woning bereikbaar. Hierna volgt een ruime hal met een open houten trap naar de eerste verdieping en met meterkast, provisiekast en toiletruimte. Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar. Deze L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de vele raampartijen en heeft een doorgang naar de achtergelegen keuken. De keuken is ruim, er kan met gemak een eettafel met stoelen in staan en is voorzien van diverse apparatuur, zoals: gaskookplaat, afzuigkap, oven en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is een loopdeur naar de aangebouwde serre. De serre is voorzien van een plavuizen vloer en heeft uitzicht op de tuin en de achtergelegen hobbykas.
Vanuit de hal zijn de twee slaapkamers op de begane grond bereikbaar. De grote slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de zijkant van de woning.
De badkamer is eveneens vanuit de hal te bereiken en is geheel betegeld en voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel en een handdoekradiator.

Het riante perceel biedt ruimte aan een verzorgde tuin met onder andere gras en groen- en bloemborders rondom de woning en achtergelegen grote hobbykas. De kas heeft een oppervlakte van ca. 385m2. Ook is er naast de woning een zeer ruime schuur van ca. 56m2, ideaal voor bijvoorbeeld opslagruimte. Voor de schuur is een ruime oprit die plaats biedt aan meerdere auto’s.

Eerste verdieping
Overloop met opstelplaats HR-combiketel en toegang tot de derde slaapkamer. Deze zolderverdieping is nog volledig naar eigen smaak en behoefte aan te passen en in te richten. Nu is er veel bergruimte. Door er bijvoorbeeld dakkappelen op te plaatsen, kan men extra meters aan woonoppervlakte toevoegen, voor bijvoorbeeld meerdere slaapkamers, sanitaire ruimtes of een thuiswerkplek.

Details
Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1959; perceeloppervlakte: 1349 m2; gebruiksoppervlak wonen: 122,8 m2; overige inpandige ruimte: 20 m2; gebouwgebonden buitenruimte: 0 m2; inhoud: 490 m3; externe bergruimte: 56,4 m2 (schuur) en 385m2 (kas).
- De woning beschikt over Energielabel: F;
- Grotendeels voorzien van dubbelglas;
- Woning is voorzien van zonwering aan de buitenzijde;
- Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein;
- In de koopovereenkomst zal een ouderdoms- en niet-bewoningsclausule worden opgenomen.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.692
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1349 m2
Inhoud van de woning
490 m3
Oppervlakte externe bergruimte
441 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview