Verkocht

Anemoon 23 2678 PL De Lier

126m2
Wonen
6
Kamers
152m2
Perceel
1979
Bouwjaar
Ontdek deze heerlijke tussenwoning in de kindvriendelijke woonwijk “Bloemenbuurt”. Deze woning aan de Anemoon 23 heeft alles wat u nodig heeft. Met een diepe voortuin met parkeergelegenheid voor 1 auto is parkeren nooit een probleem. Met 5 slaapkamers, een moderne keuken en een fijne achtertuin biedt het veel ruimte en comfort.
Ook de ligging is ideaal, het centrum van De Lier met alle winkelvoorzieningen ligt op loopafstand. Maar ook scholen, kinderopvang, openbaar vervoer en sportverenigingen zijn dichtbij.




Begane grond
De voortuin is diep en biedt parkeergelegenheid voor 1 auto, met de mogelijkheid voor eventueel 2 auto’s. Via de voordeur volgt de ruime hal met modern toilet met fonteintje (ca. 7 jaar oud), meterkast en trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is bereikbaar via een fraaie glazen deur in de hal. Ook is de woonkamer heerlijk diep. Aan de achterzijde van de woonkamer ligt de moderne en ruime keuken. Deze staat in een L-opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: inductiekookplaat (2020), afzuigkap, combi-magnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.
Middels de openslaande deuren in de woonkamer en een loopdeur in de keuken is de achtertuin bereikbaar. Deze achtertuin is voorzien van een berging, veranda en een achterom. Ook is de tuin bestraat met een lichte tuintegel en zijn er diverse groenborders. De veranda heeft aan de voorzijde een glazen wand, hierdoor kunt u al snel genieten van het buitenleven, ook als het weer het eigenlijk nog niet toe laat. De gehele achtertuin is in 2021 aangepakt, o.a. de veranda geplaatst en keramische tegelwerk gelegd.

Eerste verdieping
Ruime overloop met trap naar de tweede verdieping en tweede modern toilet. Aan de voorzijde zijn twee slaapkamers. Aan de achterzijde is een pandbrede en ruime slaapkamer, welke in 2020 is voorzien van een praktische inloopkast.
De tussengelegen moderne badkamer is volledig getegeld en voorzien van dubbele wastafelmeubel, een ruime inloopdouche, urinoir en speakers.


Tweede verdieping
De tweede verdieping is aan voor- en achterzijde voorzien van twee dakkappelen. Vanuit de overloop zijn beide slaapkamers bereikbaar. De overloop is voorzien van een wasmachine-aansluiting en is er een vaste kast met opstelplaats voor HR-combiketel (Remeha 2021).

Details
Bouwjaar: 1979; perceeloppervlakte: 152 m2; gebruiksoppervlak wonen: 126 m2; inhoud: 403 m3; externe bergruimte: 13,7 m2.
* De woning beschikt over Energielabel: A;
* Schilderwerk buiten in 2022 uitgevoerd;
* Schilderwerk binnen in 2020 uitgevoerd;
* Begane grond voorzien van vloerverwarming;
* Warm water en verwarming middels HR-combiketel (Remeha, 2021);
* Zonnepanelen (8 stuks) in 2023 geplaatst (totaal 3240 Wp).


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.690
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
152 m2
Inhoud van de woning
403 m3
Oppervlakte externe bergruimte
13 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview