Verkocht

Bovenwielstraat 2D 4105 HC Culemborg

86m2
Wonen
3
Kamers
160m2
Perceel
1990
Bouwjaar
!!..REACTIES VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK GRAAG TELEFONISCH..!!


HOEKWONING IN DE GEWILDE WIJK MOLENZICHT MET INPANDIGE BERGING EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND.

In opdracht van de eerste bewoners mogen wij deze fijne woning, die onderdeel van de gezellige en kindvriendelijke buurt 'Molenzicht' is, te koop aanbieden. Molenzicht kenmerkt zich door zijn rustige karakter, de speelplaatsjes en het gemeentegroen.

Dit fijne huis heeft de beschikking over twee slaapkamers op de eerste verdieping en is in circa 1990 gebouwd. De woning is aan de achterzijde op het oosten gelegen en beschikt op de eerste verdieping over een ruime overloop met bergvliering. Hier bevindt zich tevens de opstelplaats voor de CV en mechanische ventilatie. Het woonoppervlak van deze hoekwoning bedraagt circa 86 m2 en de woning beschikt over circa 284 m3 inhoud. Het perceel waarop de woning is gesitueerd is 160 m2 groot. Naar wens is er op de begane grond een slaapkamer te realiseren. Deze hoekwoning is deels voorzien van dubbel glas.

Opzoek naar een starters en levensloop bestendige woning op een leuke locatie dan is dit je kans!

Culemborg is aan de rijksweg A2 zeer centraal gelegen. Ook de A27 en A15 bevinden zich op slechts enkele autominuten afstand. Hierdoor is het mogelijk om je met gemak door het hele land te verplaatsen.

Door de centrale ligging zijn alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. Het gezellige historische centrum van Culemborg, het NS station en sportverenigingen zijn allen binnen slechts enkele minuten fietsen te bereiken. Ook het winkelcentrum op Koopmansgildeplein en scholen bevinden zich in de nabije omgeving. Wanneer u wilt genieten van rust en natuur bent u binnen een mum van tijd op de Lekdijk met haar schitterende uiterwaarden.

Indeling

Begane grond:
Entree
De hal beschikt over een garderobe en geeft toegang tot de meter- en trapkast, het toilet met fonteintje, badkamer, trap naar de eerste verdieping en de woonkamer.

Badkamer
De badkamer beschikt onder andere over een toilet, wastafelmeubel, ruime inloopdouche en wasmachine aansluiting. De badkamer beschikt over een lichte vloer- en wandtegel. Doordat de badkamer al op de begane grond gelegen is kan deze woning naar de toekomst toe eenvoudig levensloopbestendig gemaakt worden.

Woonkamer
De lichte woonkamer beschikt over houten kozijnen aan de voor- en achterzijde, dubbel glas en een plavuizen vloerafwerking. Aan de achterzijde bevinden zich de eetkamer, keuken en de bijkeuken. Via de tuindeur in de bijkeuken en eetkamer is de achtertuin van circa 7 meter diep met achterom te bereiken.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en met een natuurstenen werkblad afgewerkt. De keuken beschikt verder over een koelkast, oven, afzuigkap, gasfornuis met 4 pitten, dubbele spoelbak en losse vaatwasser.

Bijkeuken
Achter de keuken is de bijkeuken met deur naar de achtertuin te vinden.

Eerste verdieping:
Overloop
Via de ruime overloop zijn de twee grote slaapkamers op de eerste verdieping te bereiken. De overloop is afgewerkt met een houten vloerafwerking en voorzien van bergschotten en een klein dakraam. Op de overloop is tevens de opstelplaats voor de CV ketel en mechanische ventilatie te vinden. Daarnaast is er sprake van praktische bergruimte op de vliering. Op de overloop kan een hobbyruimte of een extra slaapkamer gerealiseerd worden.

Slaapkamers
De slaapkamers zijn ruim van opzet. De kamers zijn tevens voorzien van een houten vloerafwerking. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een vaste kast, houten kozijnen en enkel glas. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een groot Velux dakraam.

Tuin
Via de deur in de eetkamer en bijkeuken bereikt u de achtertuin met terras en achterom. De achtertuin is op het oosten gelegen.

Bijzonderheden:

- Twee slaapkamers;
- Deels dubbel glas;
- Houten kozijnen;
- Badkamer op de begane grond;
- Betonnen begane grondvloer;
- Betonnen verdiepingsvloeren;
- Ruime achtertuin;
- CV Nefit (2009);
- Goede ligging nabij winkels, scholen en sportverenigingen;
- Bouwjaar 1990;
- Inhoud circa 284 m3;
- Woonoppervlak circa 86 m2;
- perceel 160 m2.


Vraagprijs: € 375.000,- k.k.
Oplevering vanaf 01-07-2024

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 maart 2024
Verkoopdatum
8 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.360
Aangeboden sinds
11 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
160 m2
Inhoud van de woning
284 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview