Onder optie

Kerkstraat 4567 CK Clinge

174m2
Wonen
5
Kamers
300m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Altijd al gedroomd van een nieuwbouwwoning? Deze royale vrijstaande woningen worden gebouwd in het fijne en levendige dorp Clinge. In Clinge vind je alle faciliteiten, ben je binnen enkele minuten aan de Belgische grens en ontspan je met een heerlijke wandeling door de Clingse bossen.

De woningen worden royaal opgezet met mogelijkheid tot gelijkvloers wonen en een woonoppervlakte van 174 m2. Er zijn vier slaapkamers. Uiteraard wordt er duurzaam gebouwd, geheel gasloos en onderhoudsvriendelijk. Je bent vrij in verschillende keuzes voor sanitair, tegelwerk en de keuken. De auto parkeer je op je eigen oprit of in de aangebouwde garage. De bouw start 1 augustus 2023.

Onbezorgd woonplezier!
Details
Gerenommeerd aannemingsbedrijf

Met aannemingsbedrijf Fraanje bouw je veilig en kies je voor kwaliteit. Een aannemer met meer dan 100 jaar ervaring. Er wordt gebouwd onder woningborggarantie en je krijgt maximale persoonlijke begeleiding.

Interesse? Stuur ons dan een mail en laat, vrijblijvend, jouw gegevens achter.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.893
Aangeboden sinds
25 maart 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
300 m2
Inhoud van de woning
560 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview