Provincialeweg 38 3981 AP Bunnik

149m2
Wonen
5
Kamers
773m2
Perceel
1951
Bouwjaar
Vrijstaand, karaktervol en zeeën van ruimte: dat is dit prachtige woonhuis aan de Provincialeweg 38 in Bunnik ten voeten uit. De woning is met 149 vierkante meter en dubbele garage ideaal voor een gezin dat houdt van rust en vrijheid en toch ook in de nabijheid van levendige stadscentra wil wonen. Met een monumentale aanduiding en een rijke historie ademt dit huis sfeer en authenticiteit.

Bijzonderheden:
- Historisch pand met monumentale aanduiding voor de gevelplaquette
- Gelegen op een ruim perceel van 773m2
- Dubbele garage met ruimte voor 2 tot 3 auto's
- Zeer riante tuin rondom de woning
- Aan de rand van Bunnik, nabij Utrecht en goed bereikbaar met openbaar vervoer
- Dichtbij recreatie- en natuurgebieden Amelisweerd, Fort Rhijnauwen en Fort Vechten

Betreed het huis via de centrale hal, die je naar verschillende vertrekken leidt. Achter de voordeur bevindt zich een kleine entree die toegang geeft tot een ruimere hal, met toegang tot het toilet, een kast onder de trap en een handige bijkeuken. In de laatstgenoemde vind je de witgoedaansluitingen, de groepenkast en de cv-installatie. Naast functioneel is de hal ook stijlvol. Hier tref je namelijk de garderobe aan en de stijlvolle trap naar de eerste verdieping. Voorts vind je hier de toegang tot de gesloten keuken, gelegen aan de voorzijde van de woning.

De keuken is voorzien van een keukenopstelling met kunststof aanrechtblad met een RVS gootsteen en mengkraan, een keramische kookplaat en wasemkap, oven en voorts een vaatwasmachine en koelkast. De ruime woonkamer, met openslaande deuren naar de achtertuin, open haard, parketvloer en uitbouw aan de zijgevel, biedt een zee aan woonruimte.

Op de eerste verdieping vind je een volledig betegelde badkamer, voorzien van bad, douchecabine, wastafel en een vrijhangend toilet. Tevens zijn hier drie slaapkamers gesitueerd, waarvan één uitstekend kan dienen als werk- of studieplek. Beide slaapkamers beschikken over voldoende kastruimte. Via de slaapkamer aan de achterzijde krijg je toegang tot de zolderruimte door middel van een vaste trap.

De toegankelijke zolderruimte getuigt van functionaliteit en van creatieve mogelijkheden. Dankzij de ramen aan de voor- en achterzijde is er sprake van een prettige lichtinval.

Parkeren doe je comfortabel op je eigen oprit of in de dubbele garage. Deze garage is tevens voorzien van een toiletruimte en een zolderruimte, bereikbaar via een vaste trap. De garage is voorzien van elektra en een afvoer. Ook is de garage voorbereid om te worden verwarmd door middel van een cv- installatie.

Wat is er heerlijker dan na een drukke werkdag tot rust te komen in de schoot van de natuur? Het landgoed Amelisweerd en de Forten Rhijnauwen en Vechten liggen op een steenworp afstand van de woning. Vanuit Bunnik reis je gemakkelijk met de bus of de trein naar omliggende steden. Het centrum van zowel Bunnik als Utrecht ligt op korte afstand, ideaal voor een spontaan uitje!

Deze woning ligt op een toplocatie, dichtbij de A12 en is goed bereikbaar via diverse N-wegen vanuit alle windrichtingen. Het openbaar vervoer is uitstekend te noemen met het treinstation van Bunnik op loopafstand.

Heb jij al een afspraak gemaakt voor een bezichtiging? Deze woning moet je écht van binnen gezien hebben.
Grijp je kans en wie weet ben jij binnenkort wel de trotse eigenaar van dit unieke woonhuis aan de Provincialeweg 38 in Bunnik!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.208
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1951
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
773 m2
Inhoud van de woning
600 m3
Oppervlakte externe bergruimte
72 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, open haard, glasvezel, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview