Meerstraat 1 6241 NC Bunde

195m2
Wonen
4
Kamers
935m2
Perceel
Bouwjaar
Sfeervolle vrijstaande woning met veel extra multifunctionele ruimte op de begane grond en gelegen op een ruim perceel van 935 m2. Deze woning word je aangeboden door Laura Makelaardij & Advies.

TYPERING

Ben je op zoek naar een woning met karakter, veel leef- en bergruimte en een ruim perceel? Dan ben je bij dit huis aan het juiste adres.

De vele extra ruimte die deze woning te bieden heeft op de begane grond, zorgt voor veel potentie. Denk aan een riante inpandige garage, kantoor- of praktijkruimte aan huis of misschien wel levensloopbestendig wonen.

Deze woning is op diverse onderdelen gedateerd en modernisering en verduurzaming is wenselijk.

BEZICHTIGINGEN

Wil je deze woning bezichtigen? Dan verzoeken we je vriendelijk om een aanvraag in te dienen via onze website of Funda, eventueel met toelichting/motivatie. Wij nemen dan telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen.

LIGGING

De woning is rustig gelegen aan de rand van Bunde. Bunde is een dorp in de gemeente Meerssen dat een hoog voorzieningenniveau kent. Er zijn o.a. twee supermarkten en diverse andere winkels, twee basisscholen en sportvelden te vinden.

De bereikbaarheid is zeer goed. Op circa 5 minuten fietsafstand ligt het trein- en busstation met verbindingen richting Sittard en Maastricht. Ook uitvalswegen zoals de A2 en de A79 zijn goed en snel bereikbaar.

Ook de natuur is snel opgezocht vanuit deze woning. Zo wandel je zo het mooie natuurgebied in rondom de Geul en het Julianakanaal. Ook het Bunderbos is op steenworp afstand gelegen.

ALGEMEEN

- Bouwjaar 1990 (conform BAG), maar vermoedelijk begin jaren ’80, m.u.v. het oude witte voorste gedeelte waarvan de ouderdom niet bekend is
- Perceelgrootte 935 m2
- Inhoud circa 765 m3
- Woonoppervlak circa 195 m2
- Externe bergruimte circa 16 m2
- Geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas (m.u.v. HR++ glas badkamer)
- C.v.-ketel is eigendom (2008)
- Definitief energielabel F (geldig tot en met 05-12-2033)
Begane grond
Begane grond:
- Ruime hal (circa 14,5 m2) voorzien van een tegelvloer en alwaar de zekeringenkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

- Open keuken (circa 14 m2) voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling en met gaskookplaat en afzuigkap.

- L-vormige woonkamer (circa 46 m2) voorzien van een laminaatvloer. De metselwerk muren, het balken plafond en schouw zorgen voor een zeer knus en gezellig geheel. Openslaande tuindeuren bieden optimaal tuincontact.

- Via de keuken is de bijkeuken (circa 7,5 m2) toegankelijk. De bijkeuken is voorzien van een keukeninstallatie in rechte opstelling met een keramische kookplaat, wasemkap, losse vaatwasser (blijft achter) en losse koel-/vriescombinatie (blijft achter).

- Portaal met aansluitpunt voor de wasmachine, standplaats c.v.-ketel en wastafel met onderkast. Tevens toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset.

- Multifunctionele ruimte, nu in gebruik als berging (circa 17,5 m2). Dit betreft de voormalige garage, de poort is aan de buitenzijde nog aanwezig, maar aan de binnenzijde dicht gemetseld.

- Tweede multifunctionele ruimte (circa 17 m2) met poort naar achtertuin en tevens vlizotrap naar bergzolder.

- Berging (circa 9,5 m2), toegankelijk via de voormalige garage.

- De wanden tussen de voormalige garage, multifunctionele ruimte en bijkeuken zijn slechts tussenwanden die eenvoudig verwijderd kunnen worden om één grote ruimte te creëren of de ruimte naar wens anders in te delen.

- Achtertuin gesitueerd op het zuidoosten. De tuin is fraai aangelegd met een terras, gazon en diverse borders met (vaste) planten. Er is een vrije achterom via de oprit aan de linkerzijde van de woning.

- Houten tuinhuis (circa 16 m2) met carport (circa 17 m2).

Eerste verdieping:
- Ruime overloop voorzien van vloerbedekking en met toegang tot een tweetal bergruimtes in het schuine gedeelte.

- Slaapkamer 1 (circa 16,5 m2) is voorzien van vloerbedekking.

- Slaapkamer 2 (circa 8 m2) is voorzien van vloerbedekking.

- Slaapkamer 3 (circa 10,5 m2) is voorzien van vloerbedekking en heeft toegang tot een inloopkast (circa 8,5 m2).

- Geheel betegelde badkamer (circa 8 m2) voorzien van een ligbad, douche, wandcloset, badkamermeubel met wastafel en elektrische vloerverwarming.

Details
- Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

- Wij hebben geprobeerd je door middel van deze zorgvuldig samengestelde documentatie zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft een juist beeld, je bent van harte welkom voor een bezichtiging.

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.308
Aangeboden sinds
19 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
935 m2
Inhoud van de woning
765 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview