Verkocht

Beukenlaan 11 6241 AH Bunde

153m2
Wonen
5
Kamers
220m2
Perceel
Bouwjaar
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ
In een rustige en kindvriendelijke omgeving in Bunde, in de geliefde wijk Bunderveld, is gelegen deze verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning. De woning telt 4 slaapkamers, een ruime living met aanbouw en een inpandige garage met oprit. Diverse voorzieningen, zoals supermarkt, basisschool en huisarts zijn op loopafstand gelegen.

Indeling 

Begane grond 
De entree geeft toegang tot de hal (7m2) met opgaande trap naar de verdieping, bergruimte (standplaats cv-ketel) en toiletruimte (1m2) met fontentje. De woonkamer (46m2) is mede dankzij de aanbouw lekker ruim en geniet door de grote raampartijen veel lichtinval. De open keuken (6m2) in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Een loopdeur vanuit de aanbouw geeft toegang tot de inpandige garage (15m2) met aansluitend een bergruimte (5m2) waar tevens de witgoedaansluitingen zijn gesitueerd. 
Dubbele openslaande deuren vanuit de aanbouw geven toegang tot de tuin welke op het noordwesten is gelegen. De fijne tuin beschikt over een betegeld terras met elektrisch zonnescherm en veel groen. 

Eerste verdieping 
De overloop geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (13m2) en slaapkamer 2 (6m2) zijn aan de achterzijde van de woning gelegen. Slaapkamer 3 (12m2) is aan de voorzijde gesitueerd. De geheel betegelde badkamer (4m2) is voorzien van een douche, toilet, wastafel met badmeubel en een design radiator. Een groot raam zorgt voor veel lichtinval en voldoende natuurlijke ventilatie. De gehele eerste verdieping is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.

Tweede verdieping 
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping waar een ruime vierde slaapkamer (19m2) is gerealiseerd met voldoende bergruimte. Dankzij de aanwezigheid van een dakkapel met grote raampartijen (houten kozijnen met dubbele beglazing) geniet deze ruimte veel lichtinval. 

Extra informatie
- Leuke 2-onder-1-kapwoning in de wijk Bunderveld met aanbouw en 4 slaapkamers;
- Energielabel E. Na het vervangen van de cv-ketel zal het energielabel naar C stijgen en bij aanbrengen spouwmuurisolatie en zonnepanelen stijgt het energielabel naar A; 
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing en op de begane grond aan de achterzijde van kunststof kozijnen met HR beglazing;
- Grotendeels voorzien van rolluiken;
- Elektrisch zonnescherm aan achterzijde begane grond;
- Dak- en vloerisolatie aanwezig;
- Cv-ketel (HR Radson) eigendom ('92) en de geiser is gehuurd (€15,32 euro per maand);
- Inpandige garage met witgoedaansluiting;
- Tuin gesitueerd op het noordwesten.

Aanvullende informatie
Deze leuke 2-onder-1-kapwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat in de jonge wijk Bunderveld. Bunde maakt onderdeel uit van de bruisende gemeente Meerssen. De basisschool, kinderopvang en diverse andere voorzieningen zoals de grote supermarkt Albert Heijn en een huisarts zijn op loopafstand gelegen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in het nabij gelegen Bunderbos. Dit is een smal hellingbos met flinke hoogteverschillen, lange trappen en veel zeldzame flora en fauna. Ook de sportliefhebber heeft niks te klagen met een hockeyclub, golfbaan en tennisclub binnen handbereik. Het verenigingsleven in de gemeenschap is erg actief. Ook de bereikbaarheid is goed. Het dorp heeft een eigen treinstation en de aansluitingen op de A2 en A79 zijn snel te bereiken. De geliefde stad Maastricht is op slechts enkele autominuten gelegen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 maart 2024
Verkoopdatum
23 april 2024
Looptijd
25 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.451
Aangeboden sinds
29 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
220 m2
Inhoud van de woning
548 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview