Verkocht

Koel 12 6446 BT Brunssum

137m2
Wonen
5
Kamers
248m2
Perceel
2007
Bouwjaar
Brunssum, gelegen in het hart van Zuid-Limburg, biedt een prachtige mix van natuurlijke schoonheid en moderne voorzieningen. Met zijn nabijheid tot de Duitse grens en de uitgestrekte Brunssumerheide, is het een paradijs voor natuurliefhebbers en outdooractiviteiten. De stad zelf verwelkomt bewoners met een scala aan winkels, van boetieks tot grote retailers, en biedt uitstekende scholen in de buurt. Voor wie op zoek is naar een levendige gemeenschap is Brunssum de ideale plek om thuis te noemen.

Welkom in de rustige woonwijk "Emma", waar deze prachtige geschakelde twee-onder-een-kapwoning een oase van comfort en moderniteit biedt. De ruime woonkamer baadt in natuurlijk licht, terwijl de gloednieuwe keuken met kookeiland (2023) een centraal punt vormt voor culinaire avonturen. Met een bijkeuken, vier slaapkamers en een splinternieuwe badkamer (2023) is er volop ruimte voor het hele gezin. Een inpandige garage en onderhoudsvriendelijke achtertuin complementeren het geheel. Bovendien is de begane grond voorzien van vloerverwarming, 15 zonnepanelen (2023) en een laadpaal voor een elektrische auto, waardoor dit huis niet alleen instapklaar is, maar ook nog eens een duurzaam thuis biedt.
Begane grond
Betreedt deze woning via de uitnodigende ontvangsthal, compleet met een vernieuwde meterkast uit 2023 en een zeer net toilet met staand closet en fonteintje.

Geniet van de ruime en lichte woonkamer, waar het daglicht vrij spel heeft en de smaakvolle lambrisering de sfeer versterkt. Elektrische rolluiken zorgen voor comfort en privacy.

De grote leefkeuken, volledig gemoderniseerd in 2023, is een ware eyecatcher met zijn kookeiland en ontbijtbar. Voorzien van veel kastruimte en hoogwaardige "Miele" inbouwapparatuur zoals: inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, heteluchtoven, magnetron, koelkast, vriezer en de vaatwasser, biedt deze keuken alles wat een kookliefhebber zich kan wensen.

De bijkeuken, met dezelfde luxe afwerking als de keuken, herbergt de witgoedaansluitingen en biedt toegang tot de inpandige garage, compleet met elektrische kantelpoort, water en elektriciteit.

De hele benedenverdieping is voorzien van een prachtige houtlook tegelvloer met strakke hoge plinten en comfortabele vloerverwarming.

Eerste verdieping
Ontdek op de eerste verdieping de drie ruime slaapkamers die baden in natuurlijk daglicht. Elke kamer is uitgerust met rolluiken voor een optimale nachtrust. De houtlook laminaatvloer met hoge witte muurplint geeft een warme sfeer aan elke kamer.

Verwen jezelf in de geheel nieuwe badkamer (2023), volledig uitgerust met moderne gemakken zoals een verfrissende douchecabine, ontspannend ligbad en een tweede toilet. Geniet van het comfort van een design radiator en bewonder jezelf in de verwarmde spiegel met verlichting, een oase van luxe en ontspanning na een lange dag.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap die je naar een overloop, technische ruimte en vierde slaapkamer leidt. In de technische ruimte is de cv-installatie zorgvuldig geïnstalleerd. Ontdek vervolgens de ruime vierde slaapkamer of kantoorruimte, een veelzijdige ruimte met een overvloed aan natuurlijk daglicht dankzij het Velux dakraam. Geniet van voldoende opbergruimte dankzij de slimme schuifkasten en bewonder de smaakvolle afwerking met een laminaatvloer en witte muurplint. Ervaar het comfort in deze veelzijdige ruimte.

Tuin
De onderhoudsvriendelijke tuin, bereikbaar vanuit de keuken of bijkeuken, is geheel omheind en biedt een grasveld, verlichting, wateraansluiting, borders met beplanting en een ruim terras, ideaal voor zomerse dagen.

Details
De woning is perfect onderhouden en biedt vele voordelen, waaronder 15 zonnepanelen en een laadpaal voor elektrische auto's, waarmee duurzaamheid en comfort hand in hand gaan.

- LAADPAAL IN DE GARAGE VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S
- ZONNEPANELEN VOOR DUURZAME ENERGIE
- VLOERVERWARMING GEHELE BEGANE GROND
- ENERGIELABEL A VOOR LAGE ENERGIEKOSTEN
- GEHEEL VOORZIEN VAN ROLLUIKEN VOOR PRIVACY EN COMFORT
- NIEUWE KEUKEN MET MIELE APPARATUUR, BADKAMER EN METERKAST IN 2023
- INSTAPKLAAR IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 maart 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.029
Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
248 m2
Inhoud van de woning
601 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview