Verkocht

Herckenstein 71 4318 TZ Brouwershaven

74m2
Wonen
3
Kamers
194m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Namens onze opdrachtgever mogen wij u deze, zeer goed onderhouden, geschakelde vier persoons recreatiewoning, gelegen op het park Summio Port Greve (voorheen bekend als Landal) te Brouwershaven aanbieden.
Door de speelse bouw van deze recreatiewoning ervaart u veel privacy en beschikt de woning over een ruime tuin.

Het vakantiepark Summio Port Greve omvat 575 accommodaties, welke zijn verdeeld over diverse VVE’s. Deze, op eigen grond gelegen, recreatiewoning maakt deel uit van de VVE “Brouwersmeer” De opmerkelijk lage jaarlijkse bijdrage van € 750,-- aan deze VVE, is echt uniek te noemen.
De recreatiewoning wordt door de huidige eigenaar zowel privé gebruikt als ook verhuurd. De woning zal worden opgeleverd inclusief de volledige fraaie inventaris.
Buiten de genoemde inventaris, kent de woning nog diverse extra’s. Zo is de tuin van de woning volledig omheind en voorzien van een toegangspoort en een parkeerplaats op eigen terrein. In de tuin treft u een onderhoudsvrij, volledig kunststof, tuinhuis. Recent is de gevelbekleding op de 1ste verdieping en het rolluik vervangen. Ook is het balkon volledig vernieuwd en is er in 2022 een nieuwe HR cv-ketel geplaatst.
Kortom een instapklare recreatiewoning, waarvan u direct kunt genieten, al dan niet in combinatie met verhuur.
De woning wordt opgeleverd vrij van verhuurverplichtingen, echter is er met een eventuele verhuur van de woning een mooi rendement op uw investering te realiseren.

INDELING RCREATIEWONING HERCKENSTEIN 71 TE BROUWERSHAVEN

Begane grond:
De entree geeft u toegang tot de hal. In de hal bevindt zich de meterkast en de garderobe.
Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging, de badkamer en de woonkamer.
In de inpandige berging bevinden zich de wasmachine en de HR cv-ketel (2022).
De badkamer in lichte kleurstelling is voorzien van een wastafel, het toilet en een ligbad.
De woonkamer is voorzien van een plavuizen vloer en een riante raampartij met een grote schuifpui. In de woonkamer bevindt zich de open keuken voorzien van gaskookplaat, koelkast en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, thans in gebruik als voorraadkamer en privékast. Vanuit de woonkamer heeft u middel de spiltrap toegang tot de 1ste verdieping.

1ste verdieping:
Middels de spiltrap uit de woonkamer bereikt u de overloop op de 1ste verdieping van de woning. De overloop biedt u toegang tot de twee slaapkamers. De eerste, masterbedroom, is uitgevoerd met een schuifpui welke u toegang biedt tot het ruime balkon. De tweede slaapkamer is voorzien van twee éénpersoons boxspring bedden en een Velux dakraam. Het balkon is recent voorzien van een nieuwe kunststof dakbekleding

Tuin:
De geheel omsloten, op het zuid-westen gelegen, tuin biedt de gelegenheid om in privacy te genieten van de zon en de welverdiende rust. De tuin is afgesloten middels een toegangspoort en voorzien van een parkeerplaats op eigen terrein. Verder bevindt zich in de tuin een onderhoudsvrij, volledig kunststof tuinhuis.
Buiten de parkeerplaats op eigen terrein beschikt de woning over een tweede, genummerde, (gereserveerde) parkeerplaats in de directe omgeving van de woning.

Algemeen:
De recreatiewoning is gelegen op het all-seasons Summio Port Greve Park te Brouwerhaven (Den Osse), direct achter de dijk van het Grevelingenmeer .
Het Park kenmerkt zich door de vele faciliteiten, welke het jaar rond beschikbaar zijn.
Zo beschikt het park o.a. over een zwembad, een restaurant, een supermarkt, diverse sportfaciliteiten en niet te vergeten een animatieteam voor de kinderen. Maar ook kunt u genieten van het Zeeuwse buitenleven in de omgeving. De vele watersportmogelijkheden, de heerlijke stranden, de ruime fietsmogelijkheden, de Deltawerken en niet te vergeten de pittoreske stadjes Brouwershaven en Zierikzee. Kortom een fantastische locatie voor het doorbrengen van uw vakantie.

Hoewel bovenstaande informatie met de grootste zorg is samengesteld kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor enige onvolledigheid of onvolkomenheden.
De opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.


Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 december 2023
Verkoopdatum
23 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.209
Aangeboden sinds
15 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Lessenaarsdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
194 m2
Inhoud van de woning
240 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview