Verkocht

Ploegstraat 147 4835 AH Breda

110m2
Wonen
3
Kamers
178m2
Perceel
1927
Bouwjaar
Uniek en veelzijdig winkelobject met bovenwoning in het bruisende Ginneken!
Het pand is ook geheel te verbouwen tot woonruimte.

Welkom bij de Ploegstraat 147, een charmant pand met een rijke geschiedenis en oneindig veel mogelijkheden. In deze karakteristieke winkelruimte uit 1927 is al bijna 100 jaar een kapperszaak gevestigd. Deze plek biedt volop ruimte voor ondernemers die op zoek zijn naar een unieke locatie voor hun kapsalon, schoonheidssalon of pedicurepraktijk. En alsof dat nog niet genoeg is, beschikt dit object ook over een bovenwoning, waardoor werk en privé perfect gecombineerd kunnen worden.

Winkelruimte:
De commerciële ruimte, die maar liefst 49 m2 groot is, heeft alles in huis om jouw onderneming te laten floreren. Met een ontvangstgedeelte voorin, salongedeelte in het midden en een extra werkruimte (ca. 6 m2) achterin staat jouw droomkapsalon, schoonheidssalon of pedicurepraktijk klaar om klanten te verwelkomen. Maar denk ook aan andere dienstverlenende activiteiten die binnen de bestemming “Dienstverlening” passen. De grote etalageruiten zorgen voor maximale zichtbaarheid en trekken gegarandeerd de aandacht van voorbijgangers. En de gratis parkeergelegenheid in de straat is ook mooi meegenomen.

Bovenwoning:
Bovendien biedt dit object ook een heerlijk thuis. De bovenwoning, met een oppervlakte van 61 m2, heeft 2 slaapkamers en een ruime woonkamer.

Gedeelde ruimtes:
De keuken, badkamer en het toilet zijn gedeelde ruimtes.

Achtertuin en berging:
Ook aan buitenruimte is gedacht. De achtertuin, biedt een oase van rust midden in de stad. Hier kun je heerlijk ontspannen, genieten van het zonnetje en tot rust komen na een dag hard werken. Daarnaast is er een vrijstaande stenen berging aanwezig, ideaal voor het opbergen van fietsen, gereedschap of andere spullen.

Dus waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans om jouw eigen kappers- of schoonheidssalon te openen op deze geweldige locatie in Breda. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van dit charmante pand het epicentrum van styling, schoonheid en ontspanning in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en wie weet start jij binnenkort jouw eigen onderneming op de Ploegstraat 147!

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van het object worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- Deze advertentie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 oktober 2023
Verkoopdatum
4 april 2024
Looptijd
6 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.750
Aangeboden sinds
10 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1927
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
178 m2
Inhoud van de woning
226 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, rolluiken, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview