Verkocht OV

Pastoor Tilmanstraat 16 5281 EG Boxtel

143m2
Wonen
6
Kamers
338m2
Perceel
1986
Bouwjaar
Ruim uitgebouwde 2-1 kap woning gelegen in de wijk Lennisheuvel. De woning is voorzien van een ruime aanbouw, een moderne leefkeuken en een zwembad. In de aanbouw, op de begane grond, treft u een multifunctionele ruimte welke zich goed leent voor eventueel een kantoor aan huis, speelkamer of als bijkeuken. Deze ruimte heeft een eigen entree.

Kenmerken:
Woonoppervlakte: +/- 143 m2
Gebouw gebonden buitenruimte: +/- 42 m2
Inhoud: +/- 475m3
Perceel: +/- 338 m2
Bouwjaar: 1986
Energielabel: B
Bekijk deze mooie woning tevens op de unieke eigen website: www.pastoortilmanstraat16.nl

Bijzonderheden:
- Begane grond geheel gemoderniseerd;
- 13 zonnepanelen;
- Multifunctionele aanbouw met de mogelijkheid voor een kantoor/werkplek aan huis en een speelkamer.
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ glas (behalve dakraam).

Indeling
Begane grond:
Entree, via de ontvangsthal heeft u toegang tot de woonkamer en de meterkast. De U-vormige woonkamer is ruim opgezet en is voorzien van een trapkast en openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de overkapping in de tuin. Via het portaal in de woonkamer heeft u toegang tot het toilet en de trap naar de 1e verdieping. De ruime aanbouw is voorzien van een leefkeuken en een kantoor/speelkamer. De keuken heeft een hoekopstelling en een schiereiland en is voorzien van een koelkast, 5-pits inductiekookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap en een kokend waterkraan. De multifunctionele ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken. Hij is nu in gebruik als werkkamer, speelkamer en bijkeuken. In de kastenwand treft u de aansluitingen voor de wasmachine en droger.
Het raam aan de voorzijde van de woonkamer en het raam in de keuken zijn voorzien van een zonnescreen. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1e verdieping:
Vanuit de overloop bereikt u 2 slaapkamers (voorheen 3) en de badkamer. Middels een eenvoudige ingreep is de 3e slaapkamer weer terug te brengen.

Slaapkamer 1: +/- 19 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een inloopkast.
Slaapkamer 2: +/- 9 m2, deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een een zonnescreen.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet, bad en sauna.

2e verdieping:
Vanuit de overloop heeft u toegang tot de bergruimte en de 3e slaapkamer (+/- 7 m2). De slaapkamer is voorzien van diverse bergmogelijkheden, een inbouwkast en een bedstede. Tevens is deze verdieping voorzien van een airco.

Tuin:
De voortuin is netjes aangelegd en is voorzien van twee parkeerplaatsen en een berging welke afgesloten wordt middels een roldeur. De multifunctionele ruimte heeft een eigen entree aan de zijkant van de woning. De achtertuin is eveneens netjes aangelegd en is gelegen op het westen. De achtertuin is voorzien van een overkapping en zwembad.



Deze informatie is met zorg samengesteld, doch Eline Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Let op:
- Bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt een bankgarantie/waarborgsom gesteld van 10% van de koopsom.
- Bij het opstellen van de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.493
Aangeboden sinds
16 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
338 m2
Inhoud van de woning
475 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
42 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview