Verkocht OV

Mijlstraat 89 5281 LK Boxtel

104m2
Wonen
4
Kamers
453m2
Perceel
1957
Bouwjaar
Sfeervolle tweekapper op een fijn en groen perceel met een grote vrijstaande garage en af te sluiten overkapping met berging gelegen in het kerkdorpje Lennisheuvel. Deze jaren ’50 woning is door de jaren prima onderhouden, verduurzaamd en volstaat als leuke gezinswoning met ruimte voor hobby’s, een eigen moestuin en om heerlijk tot rust te komen in de tuin en onder de overkapping.

In Lennisheuvel tref je verschillende winkels, een leuke lunchtent, basisschool en de BSO. Alle voorzieningen in Boxtel en het NS-station zijn op fietsafstand en de A2 bereik je in enkele minuten.
Begane grond
Entree/hal met toegang tot het toilet met hangcloset en fonteintje, meterkast, de kelder en de woonkamer. Verder de opgaande trap naar de eerste verdieping en een garderobehoek. L-vormige woonkamer met een goede zithoek aan de voorzijde van de woning, ruimte voor een royale eettafel en de keuken in hoekopstelling. Keuken voorzien van 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combioven. Via keuken naar bijkeuken met witgoedaansluiting onder aanrechtblad, hoge wandkasten en vaste kast. Aan de bijkeuken de achterdeur en een royale studie- / werkkamer met HR-combiketel.
Kelder van 5m2 onder de hal.

Eerste verdieping
Overloop met deuren naar de drie ruime slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers voorzien van een vaste kast. Nette badkamer met douchecabine, ligbad, hangcloset, wastafel in meubel en wandkastje.

Tweede verdieping
Via een vlizotrap op de overloop bereikt u de royale bergzolder.

Tuin
Een diepe achtertuin op oost gelegen met grote houten garage, een houten overkapping met schuifdeuren waarvan een gedeelte berging is, een vijver en langs de schutting verschillende borders om als moestuin te gebruiken. Garage met kanteldeur, royale bergzolder, HR++ ramen en elektra. Overkapping achterin de tuin als leuke zithoek met elektra en internet. Via de zithoek nog een bergruimte. Voortuin met voldoende parkeergelegenheid. De poort aan de oprit kan in zijn geheel open.

Details
De woning is bijna volledig voorzien van dubbelglas, deels van vloerverwarming, gevelisolatie, 15 zonnepanelen en een HR-combiketel uit 2023.

Inhoud:  400m3
Woonoppervlak:  104m2
Overig inpandige ruimte:  12m2
Garage:   44m2
Overkapping met berging : 27m2
Perceel:   453m2
Bouwjaar:   1957

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.663
Aangeboden sinds
12 maart 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
453 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte externe bergruimte
71 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
17 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview