De Papiermaker 38 5283 ZT Boxtel

119m2
Wonen
5
Kamers
180m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Nette tussenwoning op een mooie en rustige locatie in Boxtel-Oost met fijne ruimtes en royale overkapping in de zonnige en groene tuin. Deze door de jaren keurig onderhouden woning is met enige modernisering heel gemakkelijk naar eigen smaak in te richten.

Scholen, een winkelcentrum, sportverenigingen, het leuke centrum van Boxtel en het NS-station op loop- en fietsafstand. Verschillende uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikt.

Woonoppervlakte 119m2, veranda 22m2, inhoud 380m3, 5 kamers, 4 slaapkamers, schuur 8m2, perceel 180m2, bouwjaar 1982.
Begane grond
Entree/hal met meterkast, toiletruimte en opgaande trap. Via de hal komt u in de woonkamer. Woonkamer in Z-vorm met een trapkast, aan voor- en achterzijde royale raampartijen en voldoende ruimte voor een goede zit- en eethoek. Een open doorgang brengt je in de keuken. Keuken in wandopstelling voorzien van 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap en voldoende kastruimte. Apart van het meubel een witgoedaansluiting en koel-vriescombinatie. Loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping
Via de opgaande trap kom je uit op de overloop. Aan de overloop drie slaapkamers (ca. 9, 10 en 15m2), de badkamer en een opgaande trap. Nette badkamer met douchecabine, wastafel, kastmeubel en hangcloset.


Tweede verdieping
Overloop met bergruimte en deuren naar de ruime vierde slaapkamer (ca. 15m2) met dakkapel en ruimte met HR-combiketel en mechanische ventilatie unit.

Tuin
Verzorgde, groene en tevens zonnige achtertuin op zuidwest gelegen. Aan de achtergevel een royale overkapping. Achterin de tuin een nette stenen schuur met elektra en vliering. Poort achterom naar de brandgang. Aan de voorzijde een net stukje tuin naar de voordeur. De rustige straat biedt voldoende parkeerplaatsen. Verschillende speelveldjes in de buurt.


Details
Deze tussenwoning;
… heeft energielabel B;
… is keurig onderhouden;
… kan enige modernisering gebruiken;
… heeft een royale en fijne tuin
… gelegen aan een rustige straat;
… is de moeite waard om te bezichtigen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.794
Aangeboden sinds
13 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
180 m2
Inhoud van de woning
380 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview