Verkocht

Kastanjelaan 7 2665 GA Bleiswijk

111m2
Wonen
5
Kamers
134m2
Perceel
1973
Bouwjaar
Helaas is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging. Alle bezichtigingen hebben reeds plaatsgevonden. Biedingen naar aanleiding van een gedane bezichtiging verlopen schriftelijk en dienen uiterlijk dinsdag 5 maart 2024 om 13.00 uur door de makelaar te zijn ontvangen via Eerlijk Bieden.

INSTAPKLARE EINDWONING MET TUIN OP HET ZUIDEN
Achter de gevel van Kastanjelaan 7 verschijnt een luxe en modern afgewerkte woning! Aan alles is gedacht, gestukte wanden, luxe keuken, sfeervolle gashaard in de woonkamer, leidingwerk is weggewerkt in de muren en plafonds, keurig aangelegde achtertuin met afgesloten overkapping, vier mooie slaapkamers en een luxe badkamer. Energiezuinig is de woning zeker. Door de gevelisolatie, vloerisolatie en de 5 zonnepanelen heeft deze woning energielabel B gekregen. Alle voorzieningen binnen Bleiswijk zijn op loop- of fietsafstand te bereiken, zoals basisscholen, middelbare scholen, kinderopvang, winkels, basiszorg, recreatiegebied de Rottemeren en sportvoorzieningen. Bleiswijk is centraal gelegen ten opzichte van grote steden, in enkele autominuten ben je op de N209 richting Rotterdam, Station Lansingerland en de A12 richting Den Haag en Utrecht. De bus (lijn 173 halte IJsvogellaan) stopt om de hoek. Deze lijndienst loopt van Station Lansingerland, door Bleiswijk, Bergschenhoek naar Metro Rodenrijs in Berkel en Rodenrijs. Kortom een woning die je zeker niet mag missen!

Indeling:
Binnenkomst aan straat door middels van een intercom en automatische deuropener. Hier kom je in de voortuin (binnenplaats) welke toegang geeft aan de berging (3.01 x 1.99). Via de voortuin kom je bij de entree naar de woning. In de hal met meterkast is er ruimte voor de garderobe, toegang naar de eerste verdieping en het toilet. Het moderne toilet is betegeld en voorzien van een wandcloset en wastafel. Door de tochtdeur kom je in de lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer (4.32 x 4.32) heeft grote raampartijen aan de achterzijde en zijkant voor veel lichtinval. Er ligt een moderne laminaat vloer en de wanden en plafonds zijn rondom gestukt. De gashaard brengt hier extra sfeer. De luxe open keuken (2.31 x 3.22) is van alle gemakken voorzien wat koken voor jou tot een feestje maakt: 5-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, combi-magnetron, vaatwasser, spoelbak en 100 graden kraan.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot twee ruime slaapkamers (4.32 x 4.32 en 4.32 x 3.25) en de badkamer (2.42 x 2.20). De kamers zijn voorzien van glad stukwerk en een laminaat vloer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, wastafelmeubel en een tweede toilet.

De tweede verdieping heeft ook twee prima slaapkamers. De slaapkamer (4.32 x 2.22) aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer (2.42 x 4.39) in het middel heeft lichtinval door de ramen in de zijgevel. Op de overloop is de cv-ketel, wasmachine en droger gesitueerd. Hier hangt ook slim de nieuwe airco zodat de gehele verdieping hier profijt van heeft.

De heerlijke achtertuin op het Zuiden is kids-proof en voorzien van kunstgras en straatwerk. Achterin staat een mooie overkapping welke door een glaswand afgesloten kan worden.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1973
* Eigendom
* Gebruikersoppervlakte wonen circa 111,5 m2
* Eigen berging en overkapping circa 21,9m2
* Achtertuin op het Zuiden
* In 2014 volledige gemoderniseerd
* Groepenkast volledig vernieuwd (2015)
* Leidingwerk in de muur/vloer weggewerkt
* Airco op de 2e verdieping (2021 eigendom)
* 5 zonnepanelen (2022 eigendom)
* Energielabel B
* CV Ketel Remeha (2015 eigendom)
* Vloerverwarming begane grond, pomp in 2014 vervangen
* Vloerverwarming badkamer
* Gevelisolatie en vloerisolatie (2022)
* Goede ligging, vlakbij winkels, groen, scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, snelwegen

Verkoopcondities;
* Oplevering in overleg, voorkeur half / eind juni 2024
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Bleiswijk
* Ongeacht de perfecte staat van onderhoud is de ouderdoms- en materialenclausule van toepassingen bij woningen ouder dan 30 jaar

Voor alle woningen geldt dat de in tekst vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. De woning is ingemeten volgens de meetinstructie welke verplicht is voor makelaars en taxateurs. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 februari 2024
Verkoopdatum
17 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.126
Aangeboden sinds
14 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
134 m2
Inhoud van de woning
394 m3
Oppervlakte externe bergruimte
21 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, buitenzonwering, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview