Hoofdstraat 58 5683 AG Best

126m2
Wonen
4
Kamers
308m2
Perceel
1900
Bouwjaar
Ben jij die zzp’er of mkb’er die op zoek is naar de perfecte woon-/werklocatie in het centrum van Best, dan is dit wellicht jouw kans. Deze unieke halfvrijstaande woning met 189m2 bedrijfsruimte biedt tal van mogelijkheden om wonen en werken te combineren. Komt dat zien!

Het centrum van Best wordt gekenmerkt door tal van voorzieningen, zoals dagwinkels voor de dagelijkse boodschappen, eetgelegenheden en overige horecavoorzieningen brengen het gezellige centrum tot leven. Daarnaast beschikt Best over uitstekende openbaar vervoerverbindingen met o.a. een eigen NS station!
De diverse aansluitingen op het omliggende snelwegennet (A2/A58) zorgen voor goede verbindingen met omliggende steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.
Begane grond
Het object is gelegen aan het begin van het centrum van Best, gezien vanaf de spoorzijde, en kenmerkt zich door een karakteristieke vooroorlogse voorgevel met entree aan de zijkant welke toegang biedt aan de gang en de living. De L-vormige living is uitgevoerd met een natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming, gestukt plafond en wanden deels v.v. schoonmetselwerk. De living biedt tevens toegang tot de kelder alsmede tot de aangrenzende opkamer en de doorloop naar de afzonderlijke keuken in de aanbouw. De kelder is grotendeels betegeld en wordt geventileerd, ideaal voor het bewaren van diverse levensmiddelen, wijn en andere zaken. De aangrenzende keuken is uitgevoerd met een keukeninstallatie in hoekopstelling, welke is voorzien van een gaskookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven en een werkblad v.v. een spoelbak. De keuken biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een tafel met stoelen en heeft een deur naar de tuin c.q. het terras. De keuken biedt vervolgens weer toegang tot de ruime bijkeuken welke voorziet in de aansluiting van de wasautomaat alsmede in een betegelde toiletruimte met fonteintje alsmede een doucheruimte en een bergkast met de opstelling van de Nefit HR-cv combi-ketel uit 2017. De bijkeuken is uitgevoerd met tapijttegels en biedt eveneens toegang tot de tuin/terras.

Eerste verdieping
Overloop welke toegang biedt aan een drietal slaapvertrekken alsmede een badkamer. Twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en de grotere slaapkamer aan de achterzijde. De betegelde badkamer is uitgevoerd met een ligbad, een douchecabine en een wastafelmeubel voorzien van een tweetal wasbakken met kranen en daar onder een drietal kastjes, alsmede een toilet uitgevoerd in een duoblok.

Tweede verdieping
Middels een luik is er toegang tot een bergzolder.

Tuin
Op het noordwesten gelegen achtertuin voorzien van sierbestrating en beplanting alsmede diverse borders en poort met achterom naar straatzijde.

Details
- Oorspronkelijke bouwjaar is vermoedelijk nog net voor 1900, echter is dit object door de jaren heen met vergunningen verbouwd tot de huidige situatie waardoor een perfecte woon/werk combinatie is ontstaan;
- Eind 2017 is de aanwezige HR cv-ketel geplaatst en de woning is deels v.v. vloerverwarming;
- In 1985 is de bedrijfsruimte gerealiseerd en deze voorziet in een goede ontsluiting (ook met betrekking tot laden en lossen) aan de achterzijde;
- De bedrijfsruimte 189m2 is verdeeld over een tweetal verdiepingen en beschikt over betonnen vloeren alsmede een een eigen cv installatie.
- Vanuit de tuin is er een achterom naar de Hoofdstraat (voorzijde).

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.708
Aangeboden sinds
31 augustus 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
308 m2
Inhoud van de woning
512 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview