Verkocht OV

Dauwheuvel 3 5685 AL Best

120m2
Wonen
4
Kamers
296m2
Perceel
1994
Bouwjaar
Goed onderhouden twee onder 1 kapwoning, gelegen in de wijk Heuveleind, nabij diverse voorzieningen, op een mooi ruim perceel met vrij achterom en optimale privacy, geen directe inkijk van achterburen. De tuin is voorzien van een riante overkapping van ca. 20 m2 met zonnescreens aan zij- en achterzijde alsmede sfeerverlichting. De woning telt 3 slaapkamers en een moderne badkamer.
Begane grond
BEGANE GROND

Entree; hal met garderobe, meterkast met 7 groepen, trapopgang en betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Deur naar woonkamer.

L-vormige woonkamer voorzien van een marmeren vloer met vloerverwarming. De wanden zijn voorzien van spachtelputz en het plafond is voorzien van spuitwerk. De aluminium schuifpui geeft toegang tot het bestrate, overdekte terras en de mooi aangelegde tuin op het zuiden.

De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een L-vorm keukeninrichting met kunststof werkblad en diverse apparatuur zoals: vaatwasser, oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

Via de keuken is de praktische bijkeuken bereikbaar met aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Ook vanuit de bijkeuken is er weer toegang tot het terras. Vanuit de bijkeuken is eventueel de mogelijkheid aanwezig een deur naar de garage te realiseren zodat de garage inpandig kan worden bereikt.

Eerste verdieping
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met vaste wastafel, een volledige betegelde badkamer en een vaste inbouwkast.

De slaapkamers zijn afgewerkt met spuitwerk plafonds, stucwerk wanden en vloerbedekking.

De volledig betegelde badkamer is vernieuwd in 2014 en uitgevoerd met een ligbad, separate inloopdouche en een wastafel met badmeubel met 2 grote lades, alsmede een 2e inbouwcloset. De badkamer is voorzien vloerverwarming alsmede natuurlijke en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Bereikbaar via vlizo trap; royale zolder met dakraam en opstelling combiketel (Nefit HR 2014) en mogelijkheid voor vaste trap en een 4e slaapkamer.

Tuin
Privacy biedende, riante achtertuin gelegen op het zuiden en voorzien van een fraaie aluminium overkapping met sfeerverlichting. Een mooie verlenging van de woonkamer in het voorjaar, de zomer en het najaar. De tuin is keurig onderhouden en voorzien van plantenborders, gazon, een houten tuinhuisje t.b.v. tuingereedschap en een vrije achterom met afsluitbare poort.

Details
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Inclusief hand bedienbaar zonnescherm aan de achterzijde.
- Ruime en sfeervolle woonkamer.
- De woning is gelegen op gewilde woonlocatie, nabij winkels, uitvalswegen en scholen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.492
Aangeboden sinds
29 augustus 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Soort dak
Tentdak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
296 m2
Inhoud van de woning
539 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
26 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
34 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, open haard, buitenzonwering, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview