Verkocht

Scheldelaan 1 4615 BG Bergen op Zoom

171m2
Wonen
5
Kamers
367m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Aan de Scheldelaan 1 is deze grote 2-onder-1 kapwoning met vrijstaande garage gelegen. De woning is mooi gelegen nabij stadspark Kijk in de Pot en kent een woonoppervlak van ruim 170 m2 en staat op een perceel van 367 m2. De woning beschikt over een royale woonkamer, woon-/leefkeuken, serre en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een separaat toilet en de 2e badkamer. Op de 2e verdieping is, naast de voorzolder, nog een 4e slaapkamer aanwezig met dakkapel. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en heeft een achterom en achterin de tuin een garage. De woning heeft wat 'liefde 'nodig maar geeft de mogelijkheid om het geheel naar eigen wens en smaak af te werken. Enkele inspiratiefoto’s zijn in de fotoreportage opgenomen.

De woning ligt net buiten het historische stadscentrum van Bergen op Zoom. Dit betekent dat alle voorzieningen in het stadscentrum op loop-/fietsafstand zijn. Dit geldt ook voor winkelcentrum De Zeeland met haar supermarkten, bakker, slager enz. Voor de deur ligt stadspark Kijk in de Pot waar je kunt wandelen en even verderop de Boulevard met zijn gezellige horeca aan het water. Mocht u buiten de stad moeten zijn, de uitvalsweg naar de autosnelweg A4/A58 richting Breda, Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen is in een enkele autominuut bereikt.

Zoekt u een 2-onder-1 kapwoning met ruimte, die u naar wens en smaak kunt actualiseren en die ook nog eens centraal is gelegen, bel dan voor een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Begane grond
Hal
Via de oprit wordt de woning betreden in de ruime ontvangsthal. De ontvangsthal geeft toegang tot de woonkamer en de keuken. In de hal zijn aanwezig de trapopgang naar de 1e verdieping, het toilet en de meterkast. De meterkast beschikt over 7 elektragroepen, 2 aardlekschakelaars en een krachtstroomgroep (3 fase). De hal is afgewerkt met een natuurstenen vloer, schoon metselwerk wanden en MDF panelen aan het plafond.

Toilet
Het toilet is naast de entree gesitueerd en beschikt over een duoblok closet. De wanden en de vloer zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met MDF panelen.

Woonkamer
Vanuit de hal wordt de woonkamer betreden. De L-vormige woonkamer is royaal. In het brede gedeelte van de woonkamer staat een schouw met open haard. Vanuit de woonkamer is er een prachtig uitzicht op het stadspark Kijk in de Pot. Aan de achterzijde van de woonkamer is een deur aanwezig die toegang geeft tot de keuken. De afwerking van de woonkamer bestaat uit wanden met schoon metselwerk en wanden met granol, een eiken parketvloer en gipskartonplaten aan het plafond.

Keuken
De keuken is zowel vanuit de hal als vanuit de woonkamer toegankelijk en geeft zelf toegang tot het portaal met badkamer aan de achterzijde van de woning. Door de grootte van de keuken kan hier worden gesproken van een echte woon-/leefkeuken. Er is plaats voor een grote eettafel. Het keukenblok is op leeftijd maar functioneel werkzaam. Het is in een L-vorm opgesteld en beschikt over onder- en bovenkasten met een kunststof werkblad met spoelbak en mengkraan. Ingebouwd zijn een 4-pits keramische kookplaat met hierboven de afzuigkap, een vaatwasser en een combi koel-/vrieskast. De achterwand tussen bovenkasten en werkblad is betegeld. Verder bestaat de afwerking van de keuken uit granol op de wanden, tegels op de vloer en MDF panelen aan het plafond.

Portaal/badkamer
Achter de keuken is een portaal gelegen wat deels in gebruik is als badkamer. Het portaal geeft toegang tot de serre achter de woning. De badkamer beschikt over een wastafel met spiegel en inloopdouche met regendouche en handsproeier. De afwerking bestaat uit betegelde wanden en vloer en MDF panelen aan het plafond.

Berging/technische ruimte
Achter het portaal/badkamer is een berging gelegen. Deze berging geeft de gelegenheid om bijvoorbeeld de tuinspullen op te bergen. In de berging is de aansluiting aanwezig voor de wasmachine en hangt de cv-ketel. Dit betreft een Intergas Hre en is van het bouwjaar 2016.

Serre
Achter de woonkamer en naast het portaal/badkamer is de serre aanwezig. De glazen schuifdeuren van de serre kunnen zo goed als volledig worden geopend en hiermee geeft de serre bij minder weer toch het buitenleven gevoel. Boven de serre is een zonnescherm aanwezig voor als het te warm wordt in de serre.

Eerste verdieping
De trapopgang in de hal op de begane grond komt uit op de overloop van de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en het toilet. Tevens bevindt zich op de overloop de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1 (ca. 12,5 m2)
Deze slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en kijkt door het raam uit over het stadspark Kijk in de Pot. Deze slaapkamer beschikt over een balkon en is afgewerkt met gestucte wanden, een gipskartonplaten plafond en laminaat op de vloer.

Slaapkamer 2 (ca. 16 m2)
Deze slaapkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning naast slaapkamer 1 gesitueerd. Het is een grote slaapkamer die op dezelfde wijze is afgewerkt als slaapkamer 1.

Slaapkamer 3 (ca. 11 m2)
Deze slaapkamer is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en geeft toegang tot een naast gelegen bergzolder. Deze bergzolder geeft heel veel bergruimte voor de niet dagelijks in gebruik zijnde spullen. De afwerking van deze slaapkamer is gelijk aan die van slaapkamer 1 en 2.

Badkamer
Tegenover slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde van de woning de qua grootte riante badkamer. De met een designradiator verwarmde badkamer beschikt over een groot badmeubel met veel kastruimte en een spiegel. In de hoek van de badkamer is een ruime instap douche aanwezig. De wanden en de vloer van de badkamer zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met gipskartonplaat.

Toilet
Op de overloop is tussen slaapkamer 3 en de badkamer een (separaat) toilet gesitueerd. Het toilet beschikt over een duoblok closet. De wanden en de vloer van het toilet zijn betegeld en het plafond is afgewerkt met gipskartonplaten.

Tweede verdieping
De vaste trapopgang op de overloop van de 1e verdieping komt uit op de voorzolder van de 2e verdieping. Op de royale voorzolder is een wastafel aanwezig en een dakvenster zorgt voor de lichtinval. De voorzolder geeft toegang tot de 4e slaapkamer.

Slaapkamer 4 (ca. 15 m2)
Deze slaapkamer/zolderkamer beschikt over een dakkapel. In de schuinten van de dakvlakken zijn knieschotten aangebracht waar achter heel veel bergruimte schuilgaat. De schuine dakvlakken zijn afgewerkt met MDF panelen, de wanden met behang en op de vloer liggen kurktegels.

Tuin
Voor, naast en achter de woning ligt de tuin. De achtertuin is op het zuidoosten gelegen en biedt veel privacy. De tuin is ingericht met bestrating, terrassen, plantenborders en een gazon. De erfafscheiding aan de straatkant wordt gevormd door een houten schutting tussen stenen pinanten en aan de kant met de buren door een natuurlijke haag van heesters. Naast de woning is een poort aanwezig die uitkomt op de oprit naast de woning. Achterin de tuin staat de (vrijstaande) stenen garage. Deze is in spouw gebouwd, heeft een betontegel vloer en houten openslaande deuren. De ingang van de garage bevindt zich aan de Prins Bernhardlaan. In de garage is elektra en verwarming aanwezig.

Details
Bijzonderheden
* Fraai gelegen, grote 2-onder-1 kapwoning met vrijstaande garage
* Uitzicht over stadspark Kijk in de Pot
* De woning beschikt volledig over dubbel glas
* De woning beschikt volledig over rolluiken, grotendeels elektrisch bedienbaar
* De woning heeft energielabel C
* De woning dient te/mag worden geactualiseerd
* Parkeren op eigen oprit

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2023
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
5 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.626
Aangeboden sinds
12 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
367 m2
Inhoud van de woning
631 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, open haard, kabel-tv, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview