Verkocht

Parallelweg 29 2861 EC Bergambacht

75m2
Wonen
2
Kamers
181m2
Perceel
1930
Bouwjaar
In het gezellige dorp Bergambacht bieden wij deze hoekwoning te koop aan. Niet groot, niet nieuw, niet af, maar wel boordevol mogelijkheden. Bovendien aan een rustige doodlopende weg, met landelijk uitzicht vanuit de tuin, met winkels, scholen, horeca, sportvelden, zwembad en openbaar vervoer vlakbij je deur. Je hoeft alleen maar positief door de huidige staat heen te kijken en je kunt er een prachtplekje van maken. Lees even mee.
Begane grond
De voordeur aan de parallelweg komt uit in een kleine hal. Boven de voordeur overigens een mooi glas-in-lood raam. Meteen rechts in de hal is de meterkast, daarna rechts de deur naar de woonkamer en vervolgens de trap naar de eerste verdieping. De woonkamer is licht en netjes met een strakke laminaatvloer en is gesplitst in een woon- en eetkamer. In deze laatste bevindt zich de gaskachel en een moderne keukenopstelling met een apart groot kookgedeelte met inbouwoven en afzuigkap. Achter de woning is in de aanbouw nog een oudere bijkeuken met het toilet en douchegelegenheid. Deze kan geheel naar eigen smaak en wensen worden aangepast.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je direct in de open slaapkamer. Hier is nog ruimte om bv. een kastenwand te plaatsen of een werkplek te creëren.

Tuin
Gaan we terug naar beneden. Zoals gezegd is het een hoekwoning. Je kunt met de fiets achterom de diepe tuin in. Behalve een berging is er genoeg ruimte om in de heerlijke zonnige tuin (op het Zuiden) je wensen te realiseren. Maak hier je eigen groene oase, lounche-hoek, relaxplek of hobbyruimte; het kan allemaal.
Er is genoeg privacy door de geplaatste beschuttingen en de tuin eindigt met knotwilgen aan het water waar de eendjes gezellig rondzwemmen. Landelijk wonen op een presenteerblaadje.
Ook enthousiast geworden over de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer info of een bezichtiging.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
19 januari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.993
Aangeboden sinds
19 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
181 m2
Inhoud van de woning
205 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview