Verkocht

Woudrichemstraat 7 6844 GE Arnhem

72m2
Wonen
3
Kamers
116m2
Perceel
1980
Bouwjaar


Stap binnen in deze hoekwoning aan de Woudrichemstraat 7 in Arnhem. Met twee volwaardige slaapkamers, een badkamer die een unieke doorgang biedt naar een dakterras en een keuken die geen wens onvervuld laat, is dit huis een ware oase van comfort en stijl. De doorzonwoonkamer, badend in natuurlijk licht, biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel ontspanning als vermaak. Daarnaast nodigt de keuken uit om heerlijke maaltijden te bereiden. Een woning die niet alleen leeft, maar ook leven geeft.

Gelegen in De Laar-West, staat deze woning in een buurt die bekend staat om haar groene karakter en gemeenschapszin. Hier vind je een scala aan voorzieningen, van winkels tot scholen, allemaal op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend, met diverse uitvalswegen (A325 en N837) en openbaar vervoer (bushaltes) binnen handbereik, waardoor de rest van Arnhem en omgeving altijd dichtbij is. De Laar-West biedt een rustige woonomgeving met de dynamiek van de stad binnen handbereik.

Begane grond
Een ruime tuin leidt je naar de entree van deze charmante hoekwoning. De hal opent naar een lichte en luchtige doorzonwoonkamer, waar de raampartijen zorgen voor een aangename stroom van daglicht. Deze ruimte is perfect voor het creëren van een gezellige zit- en eethoek en biedt daarnaast mogelijkheden voor bijvoorbeeld een thuiswerkplek of speelhoek voor de kinderen. Je kunt vanuit hier tevens een hal betreden die naar een toilet en eerste verdieping leidt. Verder heb je vanuit de woonkamer toegang tot zowel de tuin als de keuken.

Deze keuken is uitgerust met witte keukenkasten, chromen handvatten en een houten keukenblad. Tevens is de keuken voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, inbouwoven en een inbouw koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping
De vaste trap brengt je naar de eerste verdieping, waar een overloop toegang biedt tot twee ruime slaapkamers en een fraai afgewerkte badkamer.

De badkamer, een visueel genot met donkere vloer- en lichte wandtegels, is voorzien van moderne gemakken zoals een zwevend toilet, wastafelmeubel, en een ligbad. Uniek is de doorgang naar het dakterras, waardoor je extra buitenruimte hebt.

Beide kamers zijn volwaardige slaapkamers, welke ook ideaal zijn om bijvoorbeeld als een kinderkamer of inloopkast te gebruiken.

Buitenruimte
De tuin rondom de woning is een verlengstuk van het woongenot binnen. Met voldoende privacy dankzij houten schuttingen, is het de perfecte plek voor zomerse barbecues, tuinieren of simpelweg genieten van de buitenlucht. Daarnaast biedt de tuin toegang tot een stenen en een houten berging, ideaal voor opslag of als hobbyruimte.

Bijzonderheden:

● Ideale gezinswoning
● Twee volwaardige slaapkamers
● Doorzonwoonkamer met veel natuurlijke lichtinval
● Moderne keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, inbouwoven en koel-/vriescombinatie
● Badkamer met toegang tot dakterras
● Tuin met veel privacy
● Stenen en houten berging
● Gelegen in een groene en kindvriendelijke buurt met uitstekende voorzieningen en bereikbaarheid


Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.522
Aangeboden sinds
13 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning, hofjeswoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
116 m2
Inhoud van de woning
273 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview