Verkocht

Tuindorp 76 4341 CD Arnemuiden

88m2
Wonen
4
Kamers
106m2
Perceel
1918
Bouwjaar
Gelegen in een goede woonomgeving bieden wij u deze leuke en gezellige woning aan! Bent u op zoek naar zo’n woning? Bel dan voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Achter de karakteristieke voorgevel gaat meer leefruimte schuil dan u in eerste instantie verwacht. Aan de voorzijde en aan de achterzijde beschikt de woning over een grote dakkapel. Hierdoor is er op de eerste verdieping veel extra leefruimte ontstaan.

De woning is gelegen op een perceel van 106 m2, op een mooie locatie achter de dijk van het Arnekanaal in Arnemuiden. De woning ligt op fietsafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden. Openbaar vervoer zoals het NS-station zijn in de buurt van de woning gelegen. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer, bergzolder en tuin met bergingen.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Vanuit de hal komt u in het gezellige woongedeelte met zithoek en eethoek. In de woonkamer zorgen de twee raampartijen met glas-in-lood, het balkenplafond en de schouwpartij voor een sfeervol geheel. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en de eethoek is geplaatst naast de open keuken aan de achterzijde van de woning.
De keuken is voorzien van een hoekopstelling met inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, oven, kookplaat en afzuigkap. De keuken is uitgevoerd met een donker werkblad en lichte kastfronten. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken, welke geplaatst is in de aanbouw van de woning.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. Op de overloop is een cv-kast aanwezig met de cv-opstelling (2015). De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben een oppervlakte van ca. 6 m2 en ca. 11 m2. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft een oppervlakte van ca. 10 m2.
De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De badkamer is uitgevoerd met een douchehoek, toilet en een wastafel. De betegeling is neutraal uitgevoerd. De badkamer heeft een oppervlakte van ca. 3,6 m2.

Op de overloop is doormiddel van een vlizotrap toegang tot de tweede verdieping. Hier treft u een praktische bergzolder aan.

De achtertuin is grotendeels bestraat en heeft door de ligging op het zuiden een uitstekende bezonning. In de tuin is toegang tot een 2-tal praktische bergingen. Deze bergingen hebben een oppervlakte van ca. 3,2 m2 en ca. 5,3 m2. Verder is er een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze leuke woning en bent u benieuwd hoe de woning er van binnen uitziet? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Tot ziens aan het Tuindorp!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2024
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.330
Aangeboden sinds
10 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1918
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
106 m2
Inhoud van de woning
311 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview