Verkocht

Schorerstraat 36 4341 GN Arnemuiden

112m2
Wonen
6
Kamers
142m2
Perceel
1975
Bouwjaar
Ruime en keurige eengezinswoning met stenen berging, gelegen in een fijne woonomgeving in Arnemuiden. Deze woning biedt veel leefruimte en beschikt over zonnige tuin! Bent u benieuwd? Maak een afspraak en wie weet wordt u wel de nieuwe eigenaar van deze fraaie woning!

De woning is goed onderhouden en heeft een keurige afwerking. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en de gevel is nageïsoleerd. Ook zijn er in de woning een 5-tal slaapkamers gerealiseerd. De woning is deels voorzien van rolluiken.

De woning is gelegen in de woonwijk ’t Poldertje in Arnemuiden en op loopafstand van (winkel)voorzieningen zoals de supermarkt en dichtbij de uitvalswegen rondom Arnemuiden. Dichtbij de woning is er een brede groenstrook bij de waterpartij ’t Oude Gat’. In de directe omgeving van de woning is een groot garageplein gelegen; er is dus genoeg plek voor het parkeren van de auto. Ook aan de voorzijde van de woning zijn er parkeervakken aanwezig.

De woning beschikt over een hal met meterkast en toilet, woonkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer, voortuin en een achtertuin met berging.

U komt de woning binnen in de entree met meterkast. Vanuit hier is de hal met het toilet en trapopgang bereikbaar. Het toilet is uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje.
Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met open keuken. De woonkamer en de keuken hebben samen een oppervlakte van ca. 36 m2. Door de grote raampartijen komt er veel licht de woning binnen. De zithoek is geplaatst aan de voorzijde van de woning en de eethoek bevindt zich aan de achterzijde, naast de open keukenruimte.
De keuken is voorzien van een fraaie landelijke keukenuitrusting in een warme kleurstelling. De keuken beschikt over inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. De koelkast is als losse apparatuur geplaatst. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning hebben een oppervlakte van ca. 15,5 m2 en ca. 7 m2. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een oppervlakte van ca. 12,5 m2. De badkamer bevindt zich eveneens aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 5,1 m2. De badkamer beschikt over ligbad, toilet en een wastafel. De betegeling van de badkamer is netjes en warm uitgevoerd.

Via de vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Op deze verdieping zijn een overloop en een 2-tal slaapkamers gerealiseerd. Beide slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 8,5 m2. Op de overloop is de cv- installatie (Remeha) geplaatst en hier zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig.

De voortuin en achtertuin zijn keurig aangelegd met bestrating en vaste beplanting. In de achtertuin is een praktische stenen berging aanwezig met een oppervlakte van ca. 10,5 m2. In de tuin is genoeg ruimte om een tuintafel te plaatsen. Met een tuin op het zuidoosten heeft de tuin goede bezonningsmogelijkheden. In de tuin is een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze fraaie eengezinswoning? Bel dan snel voor het maken van een bezichtigingsafspraak en laat u verrassen door de aanwezige leefruimte!

Tot ziens aan de Schorerstraat!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 februari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.491
Aangeboden sinds
29 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
142 m2
Inhoud van de woning
383 m3
Oppervlakte externe bergruimte
10 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview