Verkocht

Molenweg 71 4341 BC Arnemuiden

89m2
Wonen
5
Kamers
371m2
Perceel
1953
Bouwjaar
Gelegen op een unieke locatie aan de rand van Arnemuiden, bieden wij u deze leuke twee-onder-één-kapwoning aan! Deze woning is er echt één welke u geheel naar uw eigen wensen en inzicht kunt opknappen! Bent u benieuwd welke mogelijkheden deze woning u te bieden heeft? Neem dan contact met ons op en kom kijken!

Deze woning is gedateerd en dient te worden aangepast aan de huidige maatstaven. Op de eerste verdieping is de woning geheel voorzien van kunststof kozijnen.

De woning is gelegen op een groot perceel van 371 m2, op een mooie locatie achter de dijk van het Arnekanaal, in Arnemuiden. De woning ligt op fietsafstand van de supermarkt, winkelvoorzieningen en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden. Openbaar vervoer zoals het NS-station zijn in de buurt van de woning gelegen.

De woning beschikt over een hal, woonkamer, keuken, bijkeuken, toilet, 3 slaapkamers, badkamer, dakterras, bergzolder, voortuin en achtertuin met een garage.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en trapopgang naar de bovenliggende verdieping. Vanuit de hal is de woonkamer en de keuken bereikbaar. De woonkamer is opgedeeld in een zitkamer aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde van de woning. In zowel de zitkamer als de eetkamer zijn gaskachels aanwezig. De ruimtes kunnen worden gescheiden middels en-suite deuren. De totale oppervlakte van de zithoek en de eethoek is ca. 25,4 m2. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en heeft een oppervlakte van ca. 6,7 m2. In de keuken is een geiser en een gaskachel aanwezig. De trapkast in de keuken biedt u veel praktische bergruimte. Vanuit de keuken zijn de bijkeuken en het toilet bereikbaar. In de bijkeuken zijn aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben een gevarieerde oppervlakte van ca. 7 m2 tot ca. 11 m2. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 2,3 m2. De badkamer is eenvoudig uitgevoerd met een douchehoek en een wastafel. De kleine slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het grote balkon. Vanaf hier is er een prachtig en vrij uitzicht over het Arnekanaal.

Op de overloop is door middel van een vlizotrap toegang tot de tweede verdieping. Hier treft u een praktische bergzolder aan.

De diepe tuin, behorende bij deze woning is echt een pluspunt aan de woning en biedt u vele mogelijkheden. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft een perfecte bezonning. In de tuin is een garage aanwezig en er is een vrije achterom. Vanuit de achtertuin stapt u zo op de dijk, welke gelegen is aan het Arnekanaal.

Heeft u interesse in deze leuke twee-onder-één-kap woning en ziet u mogelijkheden om deze woning helemaal naar uw eigen hand te zetten? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en kom de woning bekijken!

Tot ziens in de Molenweg!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 februari 2024
Verkoopdatum
27 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.028
Aangeboden sinds
23 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
371 m2
Inhoud van de woning
353 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview