Verkocht

Gerstakker 1 4341 MG Arnemuiden

148m2
Wonen
6
Kamers
313m2
Perceel
1997
Bouwjaar
Ruime vrijstaande woning met garage en brede oprit gelegen op een rustige locatie tegenover de Singel in Arnemuiden! Zoekt u ruimte gecombineerd met een rustige omgeving? Kom dan eens deze fraaie woning bekijken tijdens een bezichtiging.

De woning is gelegen op een perceel van 313 m2 en is aan de voorzijde voorzien van een brede oprit. Er is een leefruimte aanwezig van ca. 147 m2 verdeeld over 3 woonlagen. Aan de achterzijde is er een grote dakkapel geplaatst, mede hierdoor beschikt de woning over totaal 5 slaapkamers. De gehele woning is voorzien van kunststof deuren en ramen en grotendeels voorzien van rolluiken.

De woning is gelegen in een fijne woonomgeving aan de Gerstakker in de woonwijk ‘Brakenburg III’ in Arnemuiden. De woning ligt op fietsafstand van de supermarkt, (winkel)voorzieningen en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden, zoals de A58 en de N57. Openbaar vervoer zoals het NS-station is tegenover de woning gelegen op loopafstand. Scholen en sportvelden zijn gelegen op korte afstand. In de nabije omgeving van de woning is er een speelveld met diverse speeltoestellen voor kinderen. Het parkeren van de auto kan op eigen terrein op de brede oprit, of op de parkeerplekken aan de voorzijde van de woning.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, 5 slaapkamers, badkamer, garage en een tuin met oprit.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Het toilet beschikt over een hangtoilet en een fonteintje. De betegeling is uitgevoerd in een warme kleurstelling. Vanuit de hal komt u in de woonruimte met keuken. De zithoek is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Vanuit de zithoek is er vrij uitzicht over de Singel en in de zithoek is er door de meerdere raampartijen een fraaie lichtinval. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning, naast de open keukenruimte. De keuken is voorzien van een hoekkeuken met inbouwapparatuur. De keuken is uitgevoerd met een stenen werkblad en kastfronten in een lichte kleurstelling. De vloer is voorzien van een tegelvloer in speelse samenstelling. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar. Hier zijn er aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig en is er toegang tot de garage. De garage is volledig betegeld en heeft een oppervlakte van ca. 27 m2. In de garage zijn een 2-tal loopdeuren aanwezig.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamer aan de achterzijde is de grootste en heeft maar liefst een oppervlakte van ca. 16,8 m2. Deze slaapkamer beschikt over een vaste kast. De twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning hebben een oppervlakte van ca. 9,2 m2 en ca. 12,6 m2. De kleine slaapkamer heeft de beschikking over vaste kastruimte. De badkamer is geplaatst aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2. De badkamer is compleet uitgevoerd met een ligbad, een douchehoek, een toilet en een wastafel. De vloer- en wandtegels zijn uitgevoerd in een warme kleurstelling.

Via de vaste trap komt u op de ruime tweede verdieping. Hier zijn er een overloop, en een 2-tal slaapkamers aanwezig. Op de overloop is de cv-opstelling geplaatst en is er vaste bergruimte aanwezig.

De tuin behorende bij de woning is netjes en onderhoudsarm aangelegd. Aan de voorzijde is er ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein. De achtertuin is grotendeels aangelegd met bestrating en beschikt over een terras. In de tuin is een fijne bezonning en er is een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in dit mooie aanbod? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de aanwezige leefruimte en de locatie!

Tot ziens aan de Gerstakker!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 februari 2024
Verkoopdatum
19 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.101
Aangeboden sinds
14 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
313 m2
Inhoud van de woning
608 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
27 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, rolluiken

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview