Verkocht

Bereklauwerf 34 4341 KJ Arnemuiden

139m2
Wonen
4
Kamers
483m2
Perceel
1980
Bouwjaar
Gelegen op een groot perceel en in een fijne woonomgeving, bieden wij u deze riante vrijstaande woning met garage en grote tuin aan! De woning is gelegen in een autoluwe straat en beschikt over veel (leef)ruimte. Kom binnenkijken tijdens een bezichtiging en laat u verrassen.

Op het gebied van energie zijn er in de woning meerdere voorzieningen getroffen. Zo beschikt de woning over 20 zonnepanelen en zijn er zonnecollectoren met een zonneboiler aanwezig. De woning is grotendeels voorzien van rolluiken. De garage is voorzien van een praktische bergzolder; hierdoor heeft u aan bergruimte niets te kort.

Deze woning is gelegen op een kindvriendelijke locatie, in de geliefde woonwijk ‘Brakenburg I’, in de straat Bereklauwerf. De woning ligt dichtbij het wandelpark ‘de Singel’ en aan de voorzijde is een speeltuintje voor kinderen aanwezig. De woning is gelegen op fietsafstand van de supermarkt, (winkel)voorzieningen en dichtbij uitvalswegen rondom Arnemuiden. Scholen en sportvelden zijn gelegen op korte afstand. In de directe omgeving is er, naast het parkeren van de auto op eigen terrein, voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, open keuken, bijkeuken, tussenhal, 3 slaapkamers, badkamer, slaap-/bergzolder, inpandige berging, garage met bergzolder, voortuin, en achtertuin met een berging.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast en toilet. Het toilet is netjes uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje. Vanuit de hal kunt u naar het woongedeelte met open keukenruimte of naar de praktische bijkeuken.
De ruime en tuingerichte zithoek bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt u door de grote schuifpui en de raampartij een lichte ruimte. Tevens geven deze schuifdeuren een leuke verbinding met de achtertuin. In het woongedeelte is toegang tot de tussenhal met trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. De eethoek bevindt zich aan de voorzijde van de woonkamer naast de open keuken. De woonkeuken is modern en fraaie van opzet en is echt een eyecatcher. De keuken beschikt over een houtlook keukenwand met inbouwapparatuur en een spoel-/ kookeiland. Uiteraard is de keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, 2 combimagnetrons, koelkast en een vriezer. Ook aan de voorzijde komt door de grote raampartijen veel lichtinval de ruimtes binnen. Het woongedeelte en de woonkeuken hebben samen een oppervlakte van ca. 53 m2.
De bijkeuken biedt u een praktische ruimte van ca. 8,2 m2 en geeft toegang tot de tuin en de inpandige berging. In de bijkeuken is een keukenblokje geplaatst en hier zijn de aansluitingen voor huishoudelijk apparatuur aanwezig. Ook is de heteluchtverwarmingsinstallatie in de bijkeuken geplaatst. De inpandige berging biedt nog meer praktische ruimte en heeft een oppervlakte van ca. 9,2 m2. Deze berging geeft toegang tot de tuin en tot de garage. Deze garage heeft een oppervlakte van ca. 18 m2. De garage beschikt over een grote bergzolder. Op deze bergzolder zijn de cv-opstelling en de zonneboiler geplaatst.

De eerste verdieping beschikt over een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer. Op de overloop is vaste kastruimte aanwezig. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 15 m2. De slaapkamer beschikt over een vaste kastenwand en over een balkon. Het balkon heeft een oppervlakte van ca. 3 m2 en is gesitueerd op het zuidwesten. De badkamer bevindt zich in het midden van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 6 m2. De badkamer beschikt over een ligbad, een douchehoek, een toilet en een wastafelmeubel. De betegeling is netjes uitgevoerd.

Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping. Deze verdieping is momenteel ingedeeld als één open slaap-/bergzolder. De verdieping biedt u een oppervlakte van ca. 11,4 m2. Op deze verdieping is de omvormer voor de zonnepanelen aanwezig.

De tuin is rondom de woning gelegen en biedt u een heerlijke buitenruimte. In het verleden zijn er 2 percelen grond bijgekocht, waardoor er nog meer tuin is ontstaan. Aan de voorzijde is er een oprit aanwezig voor het parkeren van de auto op eigen terrein. In de achtertuin is een berging aanwezig met een oppervlakte van ca. 5,6 m2. De tuin is gelegen op het zuidwesten en heeft hierdoor een uitstekende bezonning. Heerlijk genieten dus tijdens warme dagen! Verder is er een vrije achterom.

Heeft u interesse in dit fraaie aanbod en de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft? Maak een afspraak en kom deze woning tijdens een bezichtiging met eigen ogen bekijken.

Tot ziens aan de Bereklauwerf!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 oktober 2023
Verkoopdatum
12 maart 2024
Looptijd
4 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.662
Aangeboden sinds
30 oktober 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
483 m2
Inhoud van de woning
605 m3
Oppervlakte externe bergruimte
25 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
41 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, rolluiken, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview