Verkocht

Banjaard 6 4341 LL Arnemuiden

151m2
Wonen
7
Kamers
249m2
Perceel
1991
Bouwjaar
Gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie bieden wij u deze royale twee-onder-één-kap woning met extra leefruimte en oprit aan! Zoekt u een woning met ruimte en comfort? Dan moet u zeker eens deze woning van binnen bekijken, wie weet wordt u wel de nieuwe trotse eigenaar van deze fraaie stek.

Door de huidige eigenaar is de woning recent onder handen genomen. Zo zijn er op het dak 18 zonnepanelen aangebracht, is er een hybride warmtepomp geïnstalleerd en is het dak extra geïsoleerd. Op de hybride warmtepomp zijn een 2-tal airco units aangesloten. De gehele woning is voorzien van kunststof deuren en ramen met HR++ beglazing en rolluiken. Verder is de badkamer uitgebreid, vernieuwd en gemoderniseerd. In de woonkamer, keuken en de hal/toilet is de vloer voorzien van vloerverwarming.
Aan de voorzijde is de woning op het hoofddak en de dakopbouw voorzien van een dakkapel. De garage was voorheen omgebouwd tot een praktijk aan huis. Momenteel is deze ruimte in gebruik als speel- /werkkamer. Deze voormalige praktijk is voorzien van een separaat toilet en een eigen entree. Op de voormalige praktijk is een riante dakopbouw geplaatst, hierdoor is er op de eerste verdieping veel extra leefruimte ontstaan. Ook de badkamer is geplaatst in de dakopbouw. In de tuin is een grote berging met gezellige veranda aanwezig.

De woning is gelegen aan de Banjaard in de geliefde woonwijk ‘Brakenburg II’ aan de rand van Arnemuiden. De woning ligt op fietsafstand van de supermarkt en (winkel)voorzieningen. Uitvalswegen rondom Arnemuiden, scholen en sportvelden zijn gelegen op korte afstand. De woning ligt op een perceel van 249 m2 met aan de voorzijde van de woning een speelveldje voor kinderen.

De woning beschikt over een hal met toilet, woonkamer, keuken, bijkeuken, separaat toilet, speel-/werkkamer, 5 slaapkamers, inloopkast, badkamer en tuin met berging, veranda en oprit.

U komt de woning binnen in de hal met meterkast toilet en trapopgang naar de bovenliggende verdiepingen. Het toilet is keurig uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje. Vanuit de hal komt u in het woongedeelte met de zithoek aan de voorzijde van de woning en de eethoek naast de open keuken aan de achterzijde. In het woongedeelte is er door de meerdere raampartijen veel lichtinval aanwezig. In de zithoek is een schouwpartij met electrische haard aanwezig. De vloer in de zithoek is voorzien van vloerbedekking in een lichte kleurstelling.
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een hoekkeuken. De keuken is voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur o.a. een gas-op-glas- kookplaat, een afzuigkap, een koelkast, een oven en een vaatwasser. De keuken is uitgevoerd met een stenen werkblad en kastfronten in een lichte kleurstelling.
Vanuit de keuken komt u in de praktische bijkeuken met vaste kastenwand en separaat toilet. Deze bijkeuken was voorheen 2 ruimtes met ieder een eigen entree. Het toilet is keurig uitgevoerd met een hangtoilet en een fonteintje. Vanuit de bijkeuken komt u in de voormalige garage, welke is ingericht als speel-/werkkamer. Indien u wenst kunt u doordat er een separaat toilet aanwezig is, hier een slaapkamer op de begane grond creëren.

Op de eerste verdieping is zijn er een overloop, een 3-tal slaapkamers, een inloopkast en een badkamer aanwezig. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een oppervlakte van ca. 12 m2 en heeft de beschikking over een ruime inloopkast (voormalige slaapkamer). De slaapkamer aan de achterzijde heeft een oppervlakte van ca. 8,8 m2. De slaapkamer in de dakopbouw heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 16,4 m2. In deze slaapkamer is een airco-unit aanwezig. De riante badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 8,5 m2. De badkamer is fraai en compleet uitgevoerd met een ligbad, een inloopdouche, een toilet en een badkamermeubel.

Via een vaste trap op de overloop komt u op de tweede verdieping. De tweede verdieping beschikt over een overloop met de mv-box en installaties en een 2-tal slaapkamers.

De voortuin is onderhoudsarm aangelegd en beschikt over een oprit voor het parkeren van de auto op eigen terrein. Hier is een overstek/overkapping aanwezig. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en grotendeels bestraat. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft dus een uitstekende bezonning. In de tuin is een praktische berging en een gezellige veranda aanwezig. Hier is het heerlijk genieten tijdens de zomeravonden. De berging heeft een oppervlakte van ca. 16,4 m2. Verder is er een vrije achterom aanwezig.

Heeft u interesse in deze royale woning? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en laat u verrassen door de aanwezige leefruimte!

Tot ziens aan de Banjaard!
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 januari 2024
Verkoopdatum
3 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.040
Aangeboden sinds
18 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
249 m2
Inhoud van de woning
510 m3
Oppervlakte externe bergruimte
16 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
11 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview