Wenslauerstraat 47 1053 AW Amsterdam

82m2
Wonen
3
Kamers
115m2
Perceel
2009
Bouwjaar
Geweldig eengezinswoning met heerlijke zonnige tuin in het populaire Oud-West!
Dorpse uitstraling midden in het centrum.

Indeling

Begane grond
Via de eigen voordeur kom je in de hal met garderobe. Aan de voorzijde bevindt zich een gezellige serre met zitbank voorzien van opbergruimte, de serre is het verlengde van de prachtige keuken die in 2022 geplaatst is.
De keuken is voorzien van een prachtig SMEG 6-pits fornuis met dubbele oven, koelkast, separate vriezer, vaatwasser wijnklimaatkast van Siemens en een Quooker. Kortom hier voelt elke keukenprinses of prins zich thuis.
Tegenover de keuken bevindt zicht het separate toilet en een opbergruimte.

Door het gehele huis licht een prachtige PVC hout-look vloer. Via de openslaande deuren kom je in de heerlijke, zonnige tuin gelegen op het zuiden. Voor de koudere dagen is aan de achtergevel een terrasverwarmer geïnstalleerd. Achter in de tuin is een praktische schuur die ook te bereiken is via een achterom.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich de twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een zeer hoog plafond met speelse ronde vorm en is voorzien van airconditioning die ook kan verwarmen. Aan de achterzijde bevindt de tweede slaapkamer ook deze is voorzien van airconditioning. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot het balkon. De badkamer is in het midden gesitueerd en voorzien van een het tweede toilet, wastafel met meubel en een luxe inloopdouche. Als laatste vindt u tegenover de badkamer nog een berging met tevens de CV installatie.

Omgeving:

Dit unieke familiehuis ligt ook nog eens op een unieke locatie. Deze autoluwe straat geeft een dorps gevoel en veel rust. Aan de andere kant zit je in no-time in een levendige en bruisende omgeving. Op enkele minuten loopafstand heb je, met o.a. de Foodhallen, een ruime keus uit diverse restaurants en cafés. Ook de Jan Pieter Heijestraat is op een steenworp afstand en hier opent het een na het andere restaurant zoals Gitane. Op de dagelijkse Ten Kate markt kunt terecht voor u dagelijkse boodschappen.
Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Met een kinderboerderij, pierenbadje en speeltuin om de hoek. Het Vondelpark is op vijf minuten fietsafstand.
De woning is zowel per auto als met openbaar vervoer, goed te bereiken.

Kortom: een uniek object in een dorpsstraatje in het populaire Oud-West.

Bijzonderheden:

- Heel woonhuis met twee ruime slaapkamers van ca. 82 m2 (Meetrapport aanwezig)
- Energielabel A, volledig geïsoleerd vanuit de bouw
- Nieuwbouw uit 2009 recentelijk helemaal verbouwd (2022)
- Erfpacht voortdurend afgekocht tot 31 Augustus 2056. Daarna eeuwigdurend vastgezet voor jaarlijkse canon van €2462,76 + jaarlijkse indexatie met optie tot afkoop voor € 56.124,-
- Gunstig gelegen en fraai aangelegde zonnige achtertuin van ca.38 m2
- Balkon aan achterzijde
- Fantastische open keuken met luxe inbouwapparatuur
- Serre aan voorzijde woning, het verlengde van de keuken
- Fantastische locatie in dorps straatje in Oud-West
- Begane grond is voorzien van vloerverwarming
- Airconditioning( kan ook verwarmen) in beide slaapkamers
- Kindvriendelijke buurt
- Glasvezel internet voorbereiding is reeds aangelegd en beschikbaar vanaf eind 2024.
- Oplevering in overleg
- Notaris keuze koper (binnen ring Amsterdam)

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren je een deskundige (VBO-)makelaar in te schakelen die je begeleidt bij het aankoopproces. Indien je specifieke wensen hebt omtrent de woning, adviseren wij je deze tijdig kenbaar te maken aan jouw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien je geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht je jezelf volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de VBO-voorwaarden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 10.917
Aangeboden sinds
27 februari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009
Soort dak
(GEBOGENDAK / GEBOGENMETLICHTRUPSEN) Gebogendak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
115 m2
Inhoud van de woning
329 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, ventilatie, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview