Verkocht

Paradijsappelstraat 21 1036 LL Amsterdam

128m2
Wonen
6
Kamers
107m2
Perceel
2014
Bouwjaar
Op één van de meest gewilde plekjes in Amsterdam Noord vind je deze complete en modern afgewerkte tussenwoning met voor- en achtertuin op een fantastische locatie in de gewilde nieuwbouwwijk De Bongerd!

Deze ruime eengezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel speelvoorzieningen,! De woning van ca. 128 m2 beschikt over maar liefst 5 slaapkamers, een wasruimte en een ruime achtertuin.

LOCATIE:
Woonwijk De Bongerd ligt in een bocht van het Zijkanaal I, dat in verbinding staat met het IJ. Een unieke en open plek waar je heerlijk kunt wandelen langs het brede water, of ’s zomers ook een verfrissende duik kunt nemen vanaf één van de twee zwemsteigers.

Met de auto ben je binnen enkele minuten op de A10. In deze woonwijk kun je nog gratis parkeren voor de deur. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. De halte van de Noord-/Zuidlijn is op 11 minuten fietsafstand waardoor je binnen 20 minuten op de Dam kunt staan.

Met slechts 6 minuten fietsen sta je op de NDSM-werf, vanaf hier kun je niet alleen de pont naar Centraal station of de Pontsteiger pakken, maar hier zijn ook het hele jaar door leuke festivals te vinden. Voor een heerlijk hapje eten kun je hier o.a. terecht bij Pllek, IJver, Noorderlicht, de IJ-kantine, Loetje aan 't IJ en Fred's Kitchen. Het Hamerkwartier, waar de komende jaren duizenden woningen gebouwd gaan worden vind je op slechts 15 minuten fietsen. Ook hier kun je heerlijk een hapje eten bij o.a. Café-Restaurant Stork, de Goudfazant of Hangar.

Binnen 2 minuten lopen ben je in Landelijk Noord en met 8 minuten fiets je naar natuur- en recreatiegebied Het Twiske of het landelijke gebied Waterland, waar je kunt genieten van de rust en de prachtige natuur. Kortom, in Noord combineer je het beste van twee werelden.

INDELING:
Begane grond: entree, hal, separaat toilet, gang, ruime woonkamer met open keuken en toegang naar de zonnige tuin.
Eerste etage: 3 ruime slaapkamers, 2 aan de achterzijde gelegen, 1 aan de voorzijde, nette badkamer.
Tweede etage: 2 ruime slaapkamers, wasruimte en een trap naar de vliering.

ERFPACHT:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, welke in erfpacht is uitgegeven. Voor het gebruik van deze grond betaal je als eigenaar een vergoeding. Het recht van erfpacht kan voor het eerst worden herzien op 1-11-2063.

De jaarlijkse vergoeding bedraagt € 2.162,- per jaar en geld als aftrekpost voor de inkomstenbelasting.

- Verkoper heeft een aanvraag gedaan voor eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van de spijtoptantenregeling -

BIJZONDERHEDEN:

- Bouwjaar: 2014
- Woonoppervlakte: 128m2
- Energielabel A
- 5 ruime slaapkamers
- Oplevering in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2024
Verkoopdatum
4 maart 2024
Looptijd
9 uur

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.392
Aangeboden sinds
4 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
107 m2
Inhoud van de woning
489 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview