Verkocht

Grimberglaan 6 7602 BM Almelo

118m2
Wonen
5
Kamers
144m2
Perceel
1968
Bouwjaar
Op zoek naar een instapklare woning in Almelo? Dan is Grimberglaan 6 precies wat je zoekt! Deze eengezinswoning bevindt zich in de kindvriendelijke woonwijk Haghoek en is perfect voor starters en jonge gezinnen. Deze gemoderniseerde woning heeft alles wat je nodig hebt. Met maar liefst 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen. De woning is voorzien van kunststofkozijnen op de eerste en tweede verdieping, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud. Energielabel B!

De keuken en badkamer zijn in 2021 vernieuwd, waardoor je kunt genieten van modern comfort. De dakkapel is vergroot en voorzien van kunststof kozijnen, waardoor de woning nog ruimer en lichter aanvoelt.
De onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het zuiden, is de perfecte plek om te ontspannen. Een sfeervolle overkapping (2022) maakt het mogelijk om ook op regenachtige dagen van de buitenlucht te genieten.

In de directe omgeving bevinden zich de gewenste voorzieningen, waaronder de supermarkt, scholen, sportverenigingen, buitengebied en het openbaar vervoer. De binnenstad van Almelo is op loop-/fietsafstand en in enkele minuten zijn de uitvalswegen (A1/A35) te bereiken.

Al met al een sfeervol woonhuis perfect voor starters en jonge gezinnen. Dus mis deze kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging.
Begane grond
Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte, ruime lichte woonkamer met een mooie laminaatvloer, moderne keuken (2021) met diverse inbouwapparatuur zoals o.a. een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een combi-oven, deur naar het zonnige terras met de sfeervolle overkapping;

Eerste verdieping
overloop, 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 kamer is voorzien van een kastenwand, vernieuwde moderne badkamer (2021) met douche, wastafelmeubel en wandcloset. Deze verdieping is voorzien van laminaatvloer en kunststof kozijnen met isolerende beglazing en horren;

Tweede verdieping
vaste trap naar de royale zolderverdieping, overloop met cv-ketelopstelling en witgoedaansluitingen, ruime 4e slaapkamer en er is volop bergruimte aanwezig.

Details
- goed onderhouden royale eengezinswoning
- met vrijstaande stenen berging
- bitumen platte dak van de berging vervangen in 2021
- gelegen in een rustige en kindvriendelijke wijk Haghoek
- gunstig gelegen nabij het groene buitengebied, sportgelegenheden, winkelcentrum, scholen, openbaar vervoer en verschillende uitvalswegen
- CV-ketel Intergas (2021)
- volledig dubbele beglazing en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met horren (2021)
- dakkapel vergroot en voorzien van kunststof kozijnen en isolerende beglazing
- energielabel B
- zonnige achtertuin gelegen op het zuiden met een sfeervolle overkapping (2022)
- al met al een heerlijk en comfortabel woonhuis
- nieuwsgierig geworden? Bel ons voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Uw makelaar voor deze prachtige woning is Jeannette Schollink

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 maart 2024
Verkoopdatum
17 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.119
Aangeboden sinds
9 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
144 m2
Inhoud van de woning
409 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
24 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview