Verkocht

Swettebuorren 55 8495 HM Aldeboarn

137m2
Wonen
6
Kamers
242m2
Perceel
1970
Bouwjaar
Ontdek deze leuke en ruime drive-inwoning aan de rand van het gezellige Aldeboarn. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping geniet je van een werkelijk fantastisch uitzicht over de landerijen! Verdeeld over drie woonlagen biedt deze woning veel leefruimte en comfort. Het huis is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en de spouw is geïsoleerd. De woning beschikt over een moderne keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast kunnen er twee auto's op eigen erf en in de achtertuin op het westen is het zomers tot in de late uurtjes heerlijk toeven! Kom kijken!

Aldeboarn
Het dorp Aldeboarn ligt centraal in Fryslân en was rond 1200, een handelsplaats met aanzien. Het dorp is gelegen aan beide zijden van de rivier De Boarne. De kern van het dorp heeft de status van beschermd dorpsgezicht en heeft enkele prachtige historische gebouwen. Grotere plaatsen zoals Leeuwarden en Heerenveen zijn snel en gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de A32 (Leeuwarden- Zwolle) en binnen vijftien minuten bent u op het klaverblad in Heerenveen waar de A32 en de A7 (Groningen- Joure) elkaar kruisen. Op slechts 75 minuten rijden van de Randstad, heeft u continu het gevoel op vakantie te zijn. Aldeboarn heeft een rijk verenigingsleven. Zo is er een tennisvereniging en kun je er onder andere ook voetballen, bridgen, darten en biljarten. Jaarlijks wordt de wijd en zijd bekende gondelvaart gehouden. Mensen van verschillende buurten uit het dorp krijgen het al meer dan 75 jaar voor elkaar een feeërieke optocht van gondels te maken. Deze gondelvaart trekt jaarlijks duizenden toeschouwers uit de wijde omgeving.
Begane grond
Bij binnenkomst via de voordeur betreed je de hal. Aan de linkerzijde vind je de garderobe, meterkast, een voorraadkast, de trapopgang, en de kast met de cv-ketel. Daarachter bevindt zich de bijkeuken met voldoende ruimte voor was- en droogapparatuur, met een deur die toegang biedt tot de ruime achtertuin. Aan de rechterzijde is de deur naar de garage en de deur naar een slaapkamer/studeerkamer/kantoor.

Eerste verdieping
Het leefgedeelte bevindt zich op de eerste verdieping. De straatgerichte woonkamer, met een sfeervolle haardpartij, biedt via grote ramen een prachtig uitzicht over de landerijen. De moderne keuken is compleet uitgerust met alle benodigde voorzieningen, zoals een inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron. Achter de keuken bevindt zich een balkon met een mooi uitzicht over de achtertuin.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en een ligbad met whirlpoolfunctie.

Tuin
De ruime achtertuin is op het zuid-westen gelegen. Vrijwel de hele middag en avond is hier de zon aanwezig. Naast de woning is een berging aangebouwd. Ideaal voor het parkeren van fietsen en het opbergen van tuingereedschap.

Details
- Prachtig vrij uitzicht;
- Veel woonruimte;
- Open haard;
- Moderne keuken;
- Ruime achtertuin op het zuidwesten;
- Parkeren op eigen erf;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- etc.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 januari 2024
Verkoopdatum
9 april 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.007
Aangeboden sinds
20 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning, drive-in woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
242 m2
Inhoud van de woning
540 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
21 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, open haard, kabel-tv, glasvezel, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview