Verkocht

Lijsterbeslaan 18 1657 AR Abbekerk

122m2
Wonen
5
Kamers
151m2
Perceel
1970
Bouwjaar
Richtprijs: € 290.000,- k.k.


Verrassend ruime hoekwoning met erker, zonnig gelegen tuin, uitgebouwde keuken met bijkeuken en inpandig te bereiken berging. De woning telt
4 slaapkamers, waarvan 1 kamer met een groot dakterras, een kleine werkkamer en een flinke wegzetruimte op de 2e verdieping. Aan de achterzijde en in de tuin heeft u geen inkijk van overburen vanwege de achtergelegen garageboxen aan een groot plein met grasveld. Ook parkeren is geen probleem in de brede straat met veel parkeerplaatsen. Voor deze woning zoeken we nieuwe bewoners, na bijna 38 jaar woonplezier door de vorige bewoners. Echt een leuke woning met veel potentie om helemaal naar eigen idee in te richten!

Entree
Bij de voordeur is een zijraam met dubbel glas en stapt u een diepe hal in. De wanden zijn spachtelputz gestuukt en op de vloer ligt een eikenhouten toplaagvloer. Naast de trapopgang treft u de praktische trapkast met verlichting en de toiletruimte met licht betegelde wanden, staande toiletpot, fonteintje en natuurlijke ventilatie. Een paneeldeur met facet geslepen glas geeft toegang tot de living.

Living
Ruime doorzon living met een ruime erker aan de straatzijde. De houten vloer is hier doorgelegd, de wanden spachtelputz gestuukt en er is een strak gestuukt plafond met sierlijst. Er is enorm veel lichtinval, mede vanwege het zijraam. Een houten schouw met elektrisch kacheltje siert de living en bij de eethoek zijn openslaande deuren naar de zonnig gelegen tuin waar een elektrisch te bedienen zonnescherm is geplaatst.

Keuken
De keuken is begin jaren 90 uitgebouwd waardoor er een hele ruime opstelling in een hoek geplaatst kon worden. Dat vertaalt zich in enorm veel kastruimte, veel werkblad met dubbele spoelbak, laden en bovenkastjes met bladverlichting. De keuken is wel gedateerd maar alles werkt! Dan hebben we het over het 5 pits gaskomfoor, de vlakschermafzuiger, elektrische oven, losse vaatwasser en een koelkast. Bij het zijraam, wat open kan, is nog een werkblad geplaatst en een deur geeft toegang tot de ruime bijkeuken.

Bijkeuken met inpandig te bereiken schuur
Ideaal, zo’n ruime en geïsoleerde bijkeuken met ook hier weer veel lichtinval.
De ruimte wordt verwarmd door een grote radiator, op de vloer lichte vloertegels en naast de wasmachine- en drogeropstelling is er nog een wasbak met warm watertoevoer, een close-in boiler, toegang tot de achtergelegen schuur en een tuindeur.
Schuur – ook hier zijn lichte vloertegels gelegd, veel wegzetruimte en een werkbank. Deze ruimte is niet geïsoleerd.

Tuin
De zonnig gelegen tuin op het zuidoosten is geheel bestraat en via de zijpoort én een achterom te bereiken. Inkijk van achterburen heeft u niet vanwege de achtergelegen garages aan een plein met flink grasveld.
De houten schuur is ca. 10 jaar geleden geplaatst.

1e Verdieping
Trapopgang naar de overloop met een houten verdiepingsvloer en vloerbedekking wat in alle kamers is doorgelegd.
Separaat toilet op de overloop met licht betegelde wanden, netjes met een staande toiletpot.
1e Slaapkamer voorzijde – ruime kamer met recht opgetrokken wanden, grotendeels behang. 2 Grote ramen met dubbel glas, waarvan 1 uitzetraam met hor. De kast blijft achter.
2e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met recht opgetrokken wanden, behang op de wanden en 2 grote uitzetramen met dubbel glas waarvan 1 raam met hor.
3e Slaapkamer achterzijde met dakterras – knusse kamer ook met recht opgetrokken wanden en een deur met hor naar een groot zonnig gelegen dakterras.

Badkamer
Compacte badkamer met licht betegelde wanden en vloer, wastafelmeubel met kastjes en verlichting, ruime douchehoek met een thermostaatkraan en glazen schuifdeur. Er zit een kunststof plafond, een designradiator en een uitzetraam met dubbel glas voor direct lichtinval en natuurlijke ventilatie.
Sommige bewoners in deze straat maken van deze ruimte een waskamer en plaatsen in de kleinere slaapkamer een badkamer.

2e Verdieping
Dichte vaste trap naar de zolderverdieping met een ruime voorzolder met een houten verdiepingsvloer. Er is bergruimte achter het knieschot, een deur naar een flinke wegzetruimte en een kamertje met dakkapel.
4e Slaapkamer – ruime kamer met een dakkapel met 2 uitzetramen waar nog enkel glas in zit. Deze verdieping geeft legio mogelijkheden. Het kleine kamertje en de wegzetruimte kan bij de kamer worden betrokken of middels een dakkapel aan de voorzijde 2 kamers te realiseren.

Bijzonderheden:
- De woning wordt verkocht met een niet bewoners clausule
- Brede straat met veel parkeergelegenheid
- In het dorp aanwezig: Supermarkt - Lagere school - Tennis – Voetbal
- Snelle aansluiting op de A7
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 januari 2024
Verkoopdatum
29 februari 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.363
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
151 m2
Inhoud van de woning
434 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview