Verkocht

Rijnlaan 5 5691 JE Son en Breugel

180m2
Wonen
5
Kamers
720m2
Perceel
1971
Bouwjaar
Zoekt u een ruim en toch ook levensloopbestendig gezinshuis met veel privacy maar toch op korte afstand van allerhande voorzieningen?
Dan is deze in het groen gelegen bungalow iets voor u!
Met 4 slaapkamers, 2 badkamers, zeer royale living, privacy biedende tuin op het zuiden, garage én carport heeft deze woning ontzettend veel te bieden.
Top gelegen in gewilde wijk “de Gentiaan” met de bossen om de hoek.
Begane grond
Begane grond:
Overdekte entree. Royale ontvangsthal met garderobe. CV-ruimte met opstelling HR-combiketel Vaillant 2021. Geheel betegelde nette toiletruimte voorzien van staand toilet, fonteintje en inbouwspots.
De riante L-vormige living is onderverdeeld in een zit- en eetgedeelte en afgewerkt met een travertin vloer, wanden deels schoonmetselwerk/deels krabwerk, houten schroten plafond met lichtspots, open haard en aluminium schuifpui naar de tuin. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en bieden zicht op de fraai aangelegde tuin.
De halfopen keuken is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over een eenvoudige U-opstelling met 4-pits kookplaat, grillplaat, afzuigkap, dubbele spoelbak en losstaande vaatwasser. De eetbar heeft een speelse doorkijk naar de living en aansluitend de doorgang naar de living.

Slaapvertrekken:
Vanuit de hal toegang tot de gang naar het slaapgedeelte. De gang is afgewerkt met een tegelvloer, deels metselwerk/deels krabwerk wanden, houten schroten plafond, wandlampen en deur naar zijgevel/carport.
Vier slaapkamers respectievelijk 16.4m2 en 3x 9.4m2 groot.
De 3 slaapkamers aan tuinzijde zijn afgewerkt met tapijt, deels metselwerk/deels krabwerk wanden en vaste kasten. De ouderslaapkamer aan voorzijde is voorzien van tapijt, krabwerk wanden, houten schroten plafond en deur naar badkamer 2.
Twee nette badkamers. Badkamer 1 is vanuit de hal toegankelijk en beschikt over een douche, vaste wastafel, staand toilet en inbouwspots. De 2e badkamer is vanuit de ouderslaapkamer bereikbaar en voorzien van ligbad, badmeubel met vaste wastafel, staand toilet, handdoekenradiator en inbouwspots.

Tuin
Tuin:
Fraai aangelegde voor- en achtertuin. De heerlijke achtertuin is op het zuiden gesitueerd en beschikt over een heerlijk groot terras aan huis met overstek voorzien van zonneluifel en sfeervolle buitenhaard. Daarnaast diverse paden/zitjes, groene hagen, vaste beplanting en een waterpartij. Tevens voorzien van beregeningsinstallatie.

Details
- Ideale gezins- of senioren woning.
- Levensloopbestendig!
- Vier slaapkamers.
- Twee nette badkamers.
- Fraai aangelegde privacy biedende achtertuin op het zuiden.
- Garage en riante carport.
- Korte afstand van allerhande voorzieningen en de bossen om de hoek.
- Koper dient rekening te houden met renovatie begane grond vloer en verwarming.
- In de vraagprijs is rekening gehouden met moderniseringskosten.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 februari 2024
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.608
Aangeboden sinds
1 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
720 m2
Inhoud van de woning
580 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
34 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, open haard, glasvezel, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview