Verkocht OV

Potjesberg 7 5691 DH Son en Breugel

186m2
Wonen
7
Kamers
1779m2
Perceel
1965
Bouwjaar
Omringd door rust en de natuur met een uitzicht dat nooit gaat vervelen.
Deze perfect gelegen, charmante bungalow beschikt over 4 slaapkamers, badkamer en aparte doucheruimte. Daarnaast nog een multifunctionele werkruimte, kelder, kantoor-/speelkamer en vrijstaande grote dubbele garage.
En dit allemaal op een bosperceel van bijna 1800 m2!
Enthousiast geworden? Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de Potjesberg 7!
Begane grond
Begane grond:
Middels het brede looppad toegang tot de overdekte entree aan zijgevel. Voorportaal met fraaie raampartij en garderobekast. Aansluitend de hal met natuurstenen kwartsiet vloer, gestucte wanden, lichtkoepel en luik naar de kelder (8.5m2, stahoogte 1.73m). Riante volledig betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

De tuingerichte L-vormige living is afgewerkt met kwartsiet vloer, deels stucwerk/deels metselwerk wanden, stucwerk plafond en beschikt over een sfeervolle open haard én houtkachel. Daarnaast veel lichtinval door de grote raampartijen met een prachtig uitzicht op de bostuin en schuifpui naar het overdekt terras.
Vanuit de living is het kantoor toegankelijk welke is voorzien van kwartsiet vloer, stucwerk wanden/plafond en vaste wastafel. Deze ruimte is ook ideaal als hobby- of speelkamer.

De dichte keuken beschikt over een dubbele L-opstelling in lichte kleurstelling en is uitgerust met 4-pits keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron en oven. Daarnaast diverse lades en kastruimte waarvan 1 kast met opstelling HR-ketel Nefit 2009. Aansluitend de deels betegelde ruimte met aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, opstelling boiler (Daalderop) en toegang tot de werkruimte (voormalig inpandige garage).

De multifunctionele werkruimte is voorzien van laminaat vloer, metselwerk wanden, verwarming, grote raampartij, meterkast, deur naar de zijtuin en deur naar het kantoor.

Slaapgedeelte:
Vanuit de hal toegang tot het slaapgedeelte.
Vier slaapkamers respectievelijk 22.5m2, 14m2, 9.3m2 en 9.2m2 groot.

De ouderslaapkamer (22.5m2) is voorzien van tapijt, behang wanden en houten schroten plafond. Daarnaast 2 inbouwkasten en openslaande deuren naar de tuin. Naast de ouderslaapkamer is de badkamer. De geheel betegelde badkamer beschikt over een ligbad met mengkraan en handdouche, dubbele wastafel en lichtinval middels bovenlichten.

De overige 3 slaapkamers zijn alle drie voorzien van tapijt, behang wanden, schuurwerk plafond en vaste wastafel. Hiervan beschikt 1 slaapkamer over een inbouwkast en deur naar de tuin.
Separate grotendeels betegelde doucheruimte met bovenlichten.

Tuin
Geniet van rust en de natuur in de heerlijke tuin rondom. Het uitgestrekte glooiende gazon is omringd door vaste beplanting, diverse bomen, terrassen en biedt u optimale privacy. Daarnaast een fijn overdekt terras op het westen, een vijver en diverse buitenkraantjes. Aan de zijgevel is de fietsenberging (ca. 5m2) gesitueerd. Een deel van het perceel is gelegen aan een bosperceel.

Dubbele garage:
De dubbele garage (6.8m bij 6.7m) is achterin de tuin gelegen en voorzien van 2x stalen kanteldeur (waarvan 1 elektrisch bedienbaar), smeerput (2.4m bij 1.2m en 1.6m diep), elektra, lichtkoepel en bovenlichten.

Details
- Prachtige en rustige ligging in gewilde wijk ’t Harde Ven.
- Vier slaapkamers.
- Badkamer en separate doucheruimte.
- Dubbele garage en fietsenberging.
- Eetkeuken.
- Multifunctionele werkruimte én kantoor-/hobby-/speelkamer.
- Heerlijke tuin rondom met overdekt terras.
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2000.
- Deze bungalow leent zich uitstekend voor modernisering.
- Zeer gunstig gelegen t.o.v centrum Son.
- De perfecte combinatie van sereniteit en gemak.
- Toplocatie!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.349
Aangeboden sinds
28 februari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1779 m2
Inhoud van de woning
700 m3
Oppervlakte externe bergruimte
50 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
22 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, open haard, glasvezel, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview