Verkocht

Punterstraat 1 8376 EL Ossenzijl

151m2
Wonen
5
Kamers
1250m2
Perceel
1976
Bouwjaar
VRIJHEID en RUST. Unieke kans om te wonen op een prachtige locatie in natuurgebied “Weerribben-Wieden”. Een rustgevende plek die in elk jaargetijde een ongestoord uitzicht biedt. Deze vrijstaande woning, gelegen op een perceel van 1.250m2, aan een rustige weg, is in jaren op verschillende vlakken aangepakt, o.a. keuken, beide badkamers, dakkapel, toiletruimte, alle kozijnen (Belisol), geheel nieuw dak, goten en de vloer is geïsoleerd. De woning is op de begane grond voorzien van o.a. woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, bijkeuken en ruime garage. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime, op het zuiden gesitueerde tuin, beschikt over diverse terrassen, altijd zon of schaduw, aanlegsteiger, carport, veel groen en privacy. De woning heeft een woonoppervlakte van ca.151m2.
Begane grond
Overdekte entree/hal met meterkast, toilet en een trapopgang. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval, uitzicht op het water, een haard en een schuifpui naar het terras. Aan de voorzijde is de keuken met de bijkeuken en de keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en een koel- en vrieskast. De slaapkamer, bereikbaar via de woonkamer beschikt over een badkamer met een inloopdouche, toilet en een wastafel in meubel. Via de hal bereikt u de garage voorzien van een kelder en een berging.

Eerste verdieping
Overloop met 3 slaapkamers, allen voorzien van deur naar een loggia. De grootste slaapkamer beschikt ook over een inloopkast. De badkamer is voorzien van een ligbad, stoomdouchecabine, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
de zolder, bereikbaar via een vlizotrap, is ca.11 meter lang.

Tuin
De verzorgde en speels aangelegde tuin is gelegen rondom de woning en voorzien van diverse terrassen, privacy, veel groen, een aanlegsteiger, uitzicht op het water, berging en een carport. Voor de garage is een oprit met gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto’s.

Details
Bijzonderheden/resumé:
- de woning ligt in het natuurgebied “Weerribben-Wieden” aan doorgaand vaarwater;
- de woning is voorzien van een woonkamer met uitzicht over het water;
- de woning is voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond;
- de woning is totaal voorzien van 4 slaapkamers, waarvan 3 met een deur naar een loggia;
- de woning is voorzien van een badkamer op de eerste verdieping met o.a. een stoomdouchecabine;
- de woning is voorzien van een garage met een kelder en een berging;
- de woning is voorzien van een tuin met aanlegsteiger, diverse terrassen en een carport.
- de woning is in de loop der jaren op verschillende vlakken aangepakt, o.a. keuken, beide badkamers, dakkapel, toiletruimte, alle kozijnen (Belisol), geheel nieuw dak, goten, isoleren vloer.


Ossenzijl

Het dorp Ossenzijl valt onder de gemeente Steenwijkerland en is gelegen in de Kop van Overijssel tussen de natuurgebieden de “Weerribben-Wieden” en de “Rottige Meente”. De naam van het dorp is ontleend aan de familie Osse die een sluis (=zijl) beheerde. De sluis wordt niet meer gebruikt, maar nog steeds is de Kalenbergergracht een belangrijke doorgaande scheepvaartroute, maar dan nu voor de pleziervaart van en naar de Overijsselse en Friese meren.

Vanuit Ossenzijl kunt u heerlijk fietsen, wandelen en varen door de natuurgebieden, één van de mooiste plekjes van Nederland.

Ossenzijl is via de weg (A32/A6) goed bereikbaar. Het ligt ongeveer 60 autominuten van de randstad, 15 autominuten van Steenwijk, Wolvega en Emmeloord en enkele autominuten van Oldemarkt. Oldemarkt heeft een centrumfunctie voor de omgeving. Hier vindt u diverse winkels en tevens tal van voorzieningen op het gebied van cultuur en sport.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 april 2023
Verkoopdatum
5 maart 2024
Looptijd
10 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.205
Aangeboden sinds
28 april 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning, semi bungalow
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1250 m2
Inhoud van de woning
669 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
47 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview