Duinweg Midsland 70 8891 HR Midsland

61m2
Wonen
3
Kamers
650m2
Perceel
1969
Bouwjaar
TE KOOP!; Deze charmante recreatiewoning, genaamd 'Osiris', gelegen op 650 m2 eigen grond! De woning is gelegen op de Landerummerheide met het Noordzeestrand en het dorp Midsland op 10 minuten fietsafstand.

In de afgelopen jaren is de woning volledig gerenoveerd en daarbij voorzien van goede isolatie, aan 2 kanten uitgebouwd en voorzien van een serre aan de westkant van de woning. De serre heeft een buitenhaard en is voorzien van een uitschuifbare overkapping en glazen wanden, waardoor u hier een heerlijk beschut plekje heeft om te genieten.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer met toegang tot de serre, een badkamer en een ruimte met sauna. Tevens is er een vaste trap naar de ruime zolder. De zolder heeft een stahoogte van ca. 1.90m, maar is door de dakramen goed te gebruiken als extra logeerkamer. Op de slaapzolder is ook een toilet en wastafel aanwezig.

Begane grond
De entree geeft toegang tot de hal. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar de aangebouwde serre. De woonkamer geeft toegang tot de ruimte waar de sauna in is gesitueerd, hier bevindt zich tevens de trap naar de verdieping.

Woonkamer, afmeting ca. 3.35 x 6.10 m.
Keuken, afmeting ca. 3.10 x 3.65 m.
Slaapkamer, afmeting ca. 2.95 x 4.35 m.
Badkamer, afmeting ca. 2.95 x 1.45 m.
Serre, afmeting ca. 3.00 x 3.00 m.
Ruimte met sauna, afmeting ca. 2.35 x 2.20 m.

Eerste verdieping
De eerste verdieping is via een vaste trap te bereiken. De verdieping heeft een stahoogte van ca. 1.90 m. Op de verdieping bevindt zich een werkplek, ruimte voor een twee persoons logeerbed en is er nog een aparte ruimte met toilet en wastafel.

Tuin
Rondom de woning bevindt zich een fraai aangelegde tuin. De woning heeft een eigen parkeerplaats voorzien van een laadpunt voor het laden van een hybride auto. Tevens is er in de tuin een buitendouche (warm/koud water) aanwezig.

Details
* Volledig gerenoveerde woning;
* De gehele woning is voorzien van vloerverwarming;
* Houtkachel aanwezig;
* Er zijn 6 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd;
* Volledig geïsoleerd;
* In de tuin bevindt zich een buitendouche;
* Badkamer beschikt over een sunshower.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 13.361
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
650 m2
Inhoud van de woning
325 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
38 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam, sauna

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview